Oakley - brandul de ochelari preferat de sportivi și nu numai - CoolVision.ro - Magazin online de încredere pentru ochelari de vedere și ochelari de soare

Oakley – brandul de ochelari preferat de sportivi și nu numai

Oakley este un brand iconic de ochelari de soare care a luat naștere în anul 1975, în California, SUA. Aceștia sunt cunoscuți pentru designul lor revoluționar și pentru tehnologia avansată pe care o utilizează pentru a crea ochelarii lor de top. În acest articol, vom discuta despre istoria și evoluția brandului Oakley, precum și despre cele mai populare modele de ochelari de soare Oakley și tehnologia care se află în spatele acestora.

Istoria și evoluția brandului Oakley

Oakley a fost fondat în 1975 de către Jim Jannard, un tânăr inginer pasionat de design și de sporturile extreme. Acesta a început să producă mânere pentru motociclete sub numele de Oakley Grips și a devenit cunoscut în rândul pasionaților de motociclism.

În 1980, Oakley a lansat primele lor ochelari de soare, numiți Factory Pilot Eyeshades, care au fost dezvoltați special pentru cicliști și sportivi. Aceștia au primit rapid atenție și au fost adoptați de către sportivi și de către militarii americani.

În anii următori, Oakley a continuat să dezvolte și să inoveze în domeniul ochelarilor de soare. Acesta a dezvoltat mai multe tehnologii brevetate, precum HDO (High Definition Optics), Polaric Ellipsoid, XYZ Optics și Plutonite. Aceste tehnologii au ajutat Oakley să se distingă de concurență și să creeze ochelari de soare de cea mai înaltă calitate.

Cele mai populare modele de ochelari de soare Oakley

Oakley oferă o gamă largă de modele de ochelari de soare pentru toate activitățile, de la sporturi extreme la plimbări de zi cu zi. Aceștia sunt cunoscuți pentru designul lor inovator și pentru tehnologia de vârf pe care o utilizează. Iată câteva dintre cele mai populare modele de ochelari de soare Oakley:

 1. Oakley Holbrook – un model retro inspirat de cultura surf și skate. Acesta are o ramă clasică din plastic și lentile polarizate.
 2. Oakley Flak 2.0 – un model sportiv conceput pentru a fi utilizat în timpul activităților fizice. Acesta are o ramă ușoară și lentile Prizm care optimizează culorile și contrastul.
 3. Oakley Frogskins – un alt model retro inspirat de anii ’80. Acesta are o ramă din plastic și lentile cu tehnologie HDO pentru o vedere clară și precisă.
 4. Oakley Jawbreaker – un model conceput special pentru cicliști și sportivi. Acesta are o ramă aerodinamică și lentile cu tehnologie Prizm Road pentru o vizibilitate optimă.
 5. Oakley Radar EV Path – un model popular printre sportivii de performanță. Acesta are o ramă ușoara și flexibilă, cu lentile High Definition Optics care oferă claritate vizuală excelentă și protecție împotriva razelor UV.
 1. Oakley Flak 2.0 XL – un model de ochelari sportivi, cu un design aerodinamic și o ramă ușoară și durabilă. Lentilele lor PRIZM oferă o claritate excepțională și o gamă largă de culori pentru a ajuta la îmbunătățirea contrastului și a vizibilității în medii diferite.
 2. Oakley Half Jacket 2.0 – un alt model popular printre sportivi, cu o ramă ușoară și lentile interchangeable. Acești ochelari oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV și o claritate vizuală de înaltă calitate.
 3. Oakley Turbine – un model clasic, cu o ramă robustă și lentile High Definition Optics pentru o claritate vizuală excelentă. Acești ochelari sunt confortabili și oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV.
 4. Oakley Holbrook – un model clasic cu o ramă ușoară și rezistentă, inspirat de cultura americană a anilor ’40, ’50 și ’60. Lentilele lor oferă protecție împotriva razelor UV și o claritate vizuală excelentă, iar designul lor retro este foarte popular printre consumatorii de toate vârstele.
 5. Oakley TwoFace – un model modern și versatil, cu o ramă din aluminiu și o combinație de lentile PRIZM și High Definition Optics pentru o performanță vizuală excelentă. Acești ochelari sunt confortabili și oferă o protecție ridicată împotriva razelor UV.

În concluzie, brandul Oakley este un lider în producția de ochelari de soare de înaltă calitate, cu un accent deosebit pe performanță și tehnologie. Fiecare model are propriile sale caracteristici unice, oferind opțiuni pentru toate preferințele și activitățile. Nu contează dacă sunteți un sportiv de performanță sau un iubitor al modei, Oakley are ceva pentru toată lumea. Iar dacă sunteți în căutarea unui nou set de ochelari de soare de înaltă calitate, nu uitați să verificați gama de produse Oakley disponibile pe site-ul nostru coolvision.ro!

Am fi bucuroși să vă auzim părerea

Lăsați un răspuns

Despre Noi
Descoperă cele mai bune oferte din lumea ochelarilor de soare, de vedere și accesorii pe CoolVision.ro. Suntem un agregator de oferte care adună cele mai atractive prețuri și produse de la branduri populare precum Ray-Ban, Oakley, Gucci, Prada și multe altele. Indiferent dacă ești în căutarea unui model sportiv sau elegant, sau dacă ai nevoie de ochelari de vedere sau de soare cu dioptrii personalizate, CoolVision.ro are tot ceea ce ai nevoie. Descoperă cele mai noi tendințe în moda ochelarilor și fă economii semnificative prin cumpărarea pe CoolVision.ro.
CoolVision.ro Logo Footer
Urmareste-ne pe social media:
Aboneaza-te la cele mai noi oferte:
CoolVision SRL
CIF: 41790216
Nr. Înmatriculare J40/14021/2018
CoolVision.ro - Magazin online de încredere pentru ochelari de vedere și ochelari de soare
Logo
Compară articolele
 • Total (0)
Compară
0