Transport GRATUIT

Anularea cumpărării

Anularea cumpărării

Cumpărătorul, în calitate de consumator, poate renunţa, fără nici un motiv, la contract în termen de 15 zile lucrătoare (inclusiv cea de a 15-a zi). Cumpărătorul poate exercita dreptul de a renunţa începând cu ziua când marfa a fost preluată. Consumatorul poate anunţa declaraţia de renunţare prin poştă, prin e-mail sau prin telefon către firma noastră.

Datele şi posibilităţile de contactare a furnizorului:

SEVERUS EUROPE S.R.L.

Szilléri sgt. 38/A 3/10

6723 Szeged

office@coolvision.ro

0 312 294 641

În cazul exercitării dreptului la renunţare returnarea produsului intră în grija cumpărătorului, pe propria cheltuială. Produsul la care s-a renunţat nu poate fi trimis înapoi prin ramburs, pentru că Severus Europe S.R.L. nu are această posibilitate. În caz de renunţare, firma noastră poate percepe de la consumator compensarea prejudiciului care rezultă din folosirea necorespunzătoarea a produsului. Înafară de acesta, cumpărătorului nu-i revin alte cheltuieli. 

În caz că renunţați la un produs, vă rugăm să-l trimiteţi la următoarea adresă:

SEVERUS EUROPE S.R.L.

Szilléri sgt. 38/A 3/10

6723 Szeged

Hungary

0 312 294 641

În cazul uzului la dreptul de a renunţa, Severus Europe S.R.L. va rambursa suma plătită de către cumpărător, conform regulilor în vigoare, cel mai târziu în 30 de zile de la renunţare.