Transport GRATUIT

Cele mai moderne rame optice

Din ce în ce mai mulți avem nevoie de corectarea vederei, dar asta nu înseamnă să ne lăsăm de ramele moderne. Și designerii ramelor optice urmăresc actualele trende, deci și ochelarii pot fi un important  accesoriu de modă. Dese ori ne întâlnim cu purtători de rame optice, pe cât tim nici nu e nevoie.

Indiferent că din privința sănătății, sau ca un accesor de modă purtăm, ochelarii dă un caracter feței, aspectului  nostru. De aceea cu multă atenție trebuie să alegem. Important să alegem un model, care se potrivește formei feței. Să luăm pe rând, cele mai moderne rame optice.

Ochelari ochi de pisică:

Acest tip cucerește nu numai ca ochelari de soare , dar și ca rame optice sunt foarte moderni. Dacă doriți un aspect feminin și misterios, alegeți cu încredere din aceste forme de rame optice. Urmărind trendele anului, vă ve-ți întâlni în magazine nu numai cu negru, dar și în versiuni colorate. Cele mai moderne vor fi cu imprimare leopard sau cu decoruri florescente micuțe.

Ochelari Harry Potter:

Următorul mare șlager a fost modelat după ochelarii vrăjitorului Harry Potter. Lentila sa rotundă poate fi mică sau enormă, oricare mărime e trendi. Încearcă numai acești ochelari, cu siguranșă o să-ți placă. În cursul săptămânii, sau la școală, e o alegere perfectă. Cu siguranță nu rămâneți neobservat.

Ochelari viu colorate:

A venit timpul să ducem puțină culoare și în cursul săptămânii! Alege culori îndrăznețe- chiar neon verde- și fii în mijlocul companiei tale. Variați culorile și efectul nu v-a rămâne.

Ochelari srălucitori:

Un pic de strălucire, mereu ne cade bine! Și pe ramele optice arată minunat câteva pietre micuțe, sau gliter. Dar să nu exagerăm, de multe ori, puținul arată mai bine. Dacă aceste reguli le mențineți, o ramă  stălucitoare, poate fi o alegere excelentă.