Transport GRATUIT

Cine suntem noi?

Câteva fraze despre magazinul online CoolVision:

Scopul magazinului online CoolVision este de a oferi ochelari de soare de calitate excepţională, dar la un preţ convenabil pentru vizitatori. Magazinul nostru online se concentrează nu numai pe vânzarea ramelor de ochelari de soare și rame optice/dioptrice, ci se străduiește să acorde sfaturi, recomandări, idei, cu care să ajute vizitatorii care eventual încă nu s-au decis ce model ar dori să cumpere.

La înfiinţarea acestui magazin online am folosit experienţele adunate în mai mulţi ani de funcţionare, deoarece firma mamă, din anul 2009 se ocupă de vânzarea pe internet a ochelarilor de soare / ochelari de citire / lentile de contact. Folosind experienţa de mai mulţi ani am reuşit să înfiinţăm un asemenea magazin online, care, cu o interfață prietenoasă, cu imagini de calitate, cu flux simplu de cumpărare, va fi pe placul mai multor vizitatori în anii următori.

O parte importantă a succesului nostru de până acum a fost pregătirea de imagini de calitate cu ochelari de soare. Încercăm să expunem asemenea fotografii cu ochelari pe care se văd aproape toate detaliile, astfel încât vizitatorii noştri să poată  alege mai uşor dintre sutele de modele.

Datorită fotografiilor de mare rezoluţie şi de calitate, cumpărătorii sunt mulţumiţi cu produsul comandat şi vor cumpăra din nou din magazinul nostru online.

O parte importantă a politicii noastre comerciale este faptul că numai acele produse care se află la un moment-dat în depozit se pot cumpăra. Astfel evităm neplăcerile cu aprovizionarea de lungă durată; produsele comandate sosesc în câteva zile pe adresa cumpărătorilor. Astfel orice produs (99,9%), care poate fi comandat din magazinul online, a doua zi poate fi livrat.

Dacă, totuşi, nu eşti mulţumit cu produsul comandat (sau produsele),  poţi trimite înapoi pe adresa noastră în termen de 15 zile. În acest caz preţul produsului îți va fi rambursat , fără reținerea cheltuielilor de manipulare, sau alte cheltuieli.

Salutări!:

Echipa tânără a CoolVision.ro!