GANT Ochelrai de soare si rame optice

Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp. Această marcă, îmbină  total stilul elegant cu o reprezentație de ocazie sportivă. Caracterele ochelarilor GANT sunt culorile finuțe pe care le oferim tuturor. În proiectare, Lansatorul Bernard Gantmachert a fost inspirat de universitatea de elită  Yale.

Lejeritatea tipică a studentilor, a dat inspirație la creatia primelor modele. În anul 1940 a început povestea de succes cu câteva cămăsi. Bernard Gantmacher a pornit de la o fabrică de confecții din New York, apoi si-a înființat compania proprie. Pe cămăsi, în iteriorul unui diamant a brodat litera G. Mai târziu acesta transformându-se în marcă mondială. Pe multi ochelari,  si in ziua de azi putem vedea insigna. În anul 1949 fiul lui Gantmacher s-a alăturat de  întreprinderea familiei, si înafară de binecunoscutele  cămăsi Gant,  au apărut si primele ceasuri Gant, parfume, si nu în ultimul rând ochelarii Gant. Această marcă e prezentă în 70 de țări, si au peste 300 de magazine. Succesul si pe mai departe e de neantrerupt.

Pentru vizitatorii de rame optice si de ochelari de soare GANT apăsați AICI!

Modeşti, cu ramă metalică, este modelul GANT G 3008 de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G 3008 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3008 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei309 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din metal, este modelul GANT GW 4017 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4017 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4017 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Ochelari de soare moderni GANT GS 7024 pentru bărbaţi, cu rama de plastic, lentile de calitate. Ochelari de soare cu tijă rigidă. Lentila acestui model este prelucrată din policarbonat pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare GANT au protecţie UV400. Acest model excelent, îl oferim în atentia tuturor domnilor vizitatori care iubesc stilul modern si tineresc.

La orice comandă a modelului GANT GS 7024 cumpărătorul beneficiază de un toc original GANT.

219 lei319 lei

Eleganţimodeştiunisex, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT G 3002 de rame optice. Modelul excelent GANT G 3002 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia tuturor doamnelor si domnilor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3002 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Modeşti, cu ramă groasă din plastic, este modelul GANT G 3030 de rame optice pentru bărbaţi. Marca GANT reprezintă  lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3030 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei289 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G CARSON de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT G CARSON are tija arcuită.  Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G CARSON primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei259 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT GW 4030 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4030 are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4030 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Ochelari de soare moderni, GANT GWS 8013 pentru femei, cu rama de plastic, lentile de calitate cu formă -ochi de pisică. Pe tijă găsiţi insigna GANT. Ochelari de soare cu tijă rigidă. Lentila acestui model este prelucrată din policarbonat pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare GANT au protecţie UV400. Acest model îl oferim în atentia  tuturor doamnelor care îndrăgesc stilul modest.

La orice comandă a modelului GANT GWS 8013 cumpărătorul beneficiază de un toc original GANT.

229 lei299 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW 4027 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4027 are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4027 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei319 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G 110 de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G 110 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă  lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului Gant. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care le place stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 110 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 4049 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GA 4049 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4049 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 3105 de rame optice unisex. Modelul excelent GANT GA 3105 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest, si elegant.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 3105 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Moderni, eleganţi, cu ramă din plastic, unisex, este modelul GANT G GATSBY de rame optice. Modelul excelent GANT G GATSBY are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor si domnilor vizitatori care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G GATSBY primiţi cadou un toc portochelari original.

229 lei329 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G 3015 de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G 3015 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă  lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului Gant. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care le place stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3015 primiţi cadou un toc portochelari original.

229 lei299 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G FELIX de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G FELIX are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G FELIX primiţi cadou un toc portochelari original

209 lei309 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G 4037 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT G 4037 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 4037 primiţi cadou un toc portochelari original.

189 lei289 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT G 104 de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G 104 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 104 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei279 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW 4024 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4024 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4024 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW 4025 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4025 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4025 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei249 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW 4027 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4027 are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4027 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei309 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G 3015 de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G 3015 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă  lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului Gant. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care le place stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3015 primiţi cadou un toc portochelari original.

229 lei299 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 3068 de rame optice unisex. Modelul excelent GANT GA 3068 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest, si elegant.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 3068 primiţi cadou un toc portochelari original.

239 lei289 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G FELIX de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G FELIX are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G FELIX primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei259 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT GW 4029 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4029 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4029 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei269 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din metal, este modelul GANT GW 4018 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4018 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4018 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei259 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 4037 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GA 4037 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4037 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei309 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 4045 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GA 4045 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4045 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT GW 4030 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4030 are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4030 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G FELIX de rame optice pentru bărbaţi. Modelul excelent GANT G FELIX are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G FELIX primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei289 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 4049 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GA 4049 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4049 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT G 3039 de rame optice unisex. Modelul excelent GANT G 3039 are tija arcuită.  Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest, si elegant.

Pentru o comanda de rame optice GANT G 3039 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Modernieleganţi, cu ramă din plasticunisex, este modelul GANT G MILO de rame optice. Modelul excelent GANT G MILO are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor si domnilor vizitatori, care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G MILO primiţi cadou un toc portochelari original.

239 lei299 lei

Eleganţi, modeşti, unisex, cu rama de metal si tije din plastic, este modelul GANT G PHILIP de rame optice. Modelul excelent GANT G PHILIP are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia tuturor doamnelor si domnilor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT G PHILIP primiţi cadou un toc portochelari original

209 lei309 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 3105 de rame optice unisex. Modelul excelent GANT GA 3105 are tija arcuită.  Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest superb model de rame optice, îl oferim în atenţia domnilor vizitatori, care le place stilul modest, si elegant.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 3105 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei269 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW 4027 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4027 are tija arcuită. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4027 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei279 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GW EMMA de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW EMMA are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW EMMA primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din metal, este modelul GANT GW 4018 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4018 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4018 primiţi cadou un toc portochelari original.

189 lei289 lei

Eleganţi, modeşti, cu rama din metal, este modelul GANT GW 4017 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4017 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GW 4017 primiţi cadou un toc portochelari original.

199 lei299 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din plastic, este modelul GANT GA 4037 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GA 4037 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4037 primiţi cadou un toc portochelari original.

219 lei289 lei

Eleganţimodeşti, cu rama din metal, este modelul GANT GA 4068 de rame optice pentru femei. Modelul excelent GANT GW 4031 are tija arcuită. Pe tije se poate vedea insigna GANT. Marca GANT reprezintă lejeritatea americană, amestecată cu eleganța europeană, alcătuind o combinație perfectă. Îmbinarea noilor modele cu materiale si tehnici moderne nu schimbă stilul sportiv si elegant a ochelarului GANT. E modern si clasic în acelasi timp.

Acest excelent model de rame optice, îl oferim în atenţia doamnelor care iubesc stilul elegant si modest.

Pentru o comanda de rame optice GANT GA 4068 primiţi cadou un toc portochelari original.

209 lei259 lei