Transport GRATUIT

Garanție de răscumpărare

Dacă nu vă e pe plac produsul ce ati comandat  în magazinul www.coolvision.ro, de la primire , în curs de 15 zile, puteti returna pe adresa ce o găsiti pe chitantă. 

La retur puteti alege mai ieftin/mai scump produs, pentru un schimb de produse. Dacă alegeti produs mai ieftin, restul sumei îl putem înapoia pe contul bancar dat de d-voastră, pentru un produs mai scump, doar restanta trebuie plătită . 

Dacă hotărâti  ca produsul, ochelarii de soare sau ramele optice să fie returnat, vă rog să ne anunțați (prin e-mail,   office@coolvision.ro, sau prin telefon: 0312-294-641), precum produsul va fi returnat. Cu putină atentie, în mare  usurati munca  noastră, si mai rapid putem schimba produsul sau să trimitem banii înapoi.

Pentru retur avem nevoie de:

- Dacă doriti banii înapoi sau schimb de produs, avem nevoie de un cont bancar. Unde putem transfera banii. Contul bancar trebuie trimis prin e-mail.

- Pentru transferul de bani înapoi, produsul trebuie să ajungă înapoi cu toate hârtiile ce îi apartin

 , chitantă, etc, în functie de cum i-ati primit.

Produsul de fiecare dată trebuie trimis pe adresa ce se găseste pe factură:

SEVERUS EUROPE KFT.
6723 SZEGED
Szilléri sgt. 38/A 3/10
Hungary

Produsul e expediat din orasul Szeged, si tot aici poate fi trimis înapoi. Pachetul e dat la GLS, care merge la Sibiu, acolo fiind depozitul, de aici fiecare pachet merge la adresa respectiva. Pentru un retur, în nici un caz nu trimiteti înapoi la Sibiu, deoarece de acolo NU vin înapoi la noi. Deci, important ca produsul MEREU să fie trimis înapoi pe ADRESA DE PE CHITANTĂ.