Transport GRATUIT

Lentila fotocromatică

Caracteristicile lentilei fotocromatice:

Ochelari de soare cu lentile obişnuite posedă o nuanţă stabilă, indiferent de mediul unde ne aflăm. Nuanţa lentilelor care se întunecă la lumină odată cu creşterea intensităţii luminii devine din ce în ce mai întunecoasă. Oricând ochelarii de soare obişnuiţi sunt prea întunecaţi sau nu sunt destul de eficace, ochelarii de soare cu lentile fotocromatice preiau nuanţa perfectă. Din acestă cauză purtătorii acestori ochelari văd mai bine şi au randament mai bun în activităţi în exterior și în interior.

Caracteristicile principale ale ochelarilor de soare fotocromatici ( care se întunecă la lumină):

- Timp de reacţie deosebit de rapid (dependent de temperatură)
- Lentile în bază de culori deschise
- Lentila se întunecă cu aproximativ 83 - 85 % la efectul luminii UV
- Colorarea uniformă a lentilei
- Culoare stabilă, estetică
- Protecţie maximă de UV

Reglare automată a puterii luminei:

Ochelarii de soare dotați cu lentile fotocromatice au fost proiectați ca în fiecare situaţie să aibă nuanţă optimă.
Lentilele ochelarilor de soare fotocromatice reacţionează la schimbarea luminii UV: când razele soarelui devin mai puternice, va creşte mai puternic lumina UV şi lentilele devin mai întunecate. Rezultatul final va fi o lentilă de ochelari de soare care se conformează, care micşorează reflectarea luminii, pe când la lumină mai puţină se va întuneca în măsura potrivită.


Alege acum o pereche de ochelari prin care să vezi lumea într-o lumină mai bună, cu lentile fotocromatice, care se întunecă la lumină. Poți vedea modelele de ochelari de soare cu lentile fotocromatice în magazinul nostru, dacă APEȘI AICI.