Transport GRATUIT

Mărimi de ochelari

La cumpărarea ochelarilor de soare sau a ochelarilor pentru citire există un criteriu important, și anume ca produsul nu numai să repare sau să uşureze vederea, ci şi să stea bine pe faţă. Deoarece în cazul cumpărării online nu este posibil ca înainte de a cumpăra să probezi produsul, este justă întrebarea, dacă produsul ales se potriveşte pentru tine, dacă acoperă sau nu jumătate din faţă (sau dacă ochelarii sunt prea mici).

Înainte de comandă, de cumpărare, îți recomandăm să studiezi în amănunt detaliile produsului ales. Pe foaia de date a produsului în fiecare caz se află materialul ramei şi a lentilei ochelarilor, protecţia  împotriva luminii UV şi mărimea ramei.

Imaginile ochelarilor şi a accesorilor se pot vedea în magazinul online CoolVision și corespund cu aspectul real al produlului. Ne străduim să utilizăm poze de calitate, arătând produsul în mai multe poziţii, pe care se văd perfect şi detaliile în amănunţime.

Pe fiecare foaie de date a ochelarilor se găseşte lăţimea, înălţimea şi lungimea ramei. Cu ajutorul acestor date, împreună cu pozele ochelarilor, vei afla rapid dacă produsul este, sau nu, pentru tine.

Însă dacă ai dubiu în legătură cu ochelarii, dacă sunt potriviți pentru tine, iată cîteva sfaturi practice, cu care să-ți uşurezi alegerea:

-precis ai acasă ochelari de soare pe care i-ai mai purtat. Măsoară mărimea acestui ochelar şi compară cu mărimile de pe site-ul CoolVision.  Aşa poţi determina mai precis, dacă rama aleasă îţi este potrivită.

-dacă nu ai ochelari mai vechi, folosește metoda clasică. Cu ajutorul unei rigle măsoară-ţi faţa şi după asta poţi vedea exact ce model îți trebuie.

Dacă nici aceste practici nu te ajută în luarea deciziei, atunci poţi să folosești garanţia de 15 zile pentru răscumpărare şi garanţia de primire înapoi a banilor, care îţi pot fi de ajutor. Comandă produsul cu curaj şi, dacă nu eşti mulţumit de acesta, atunci trimite-ne înapoi ochelarii în timp de 15 zile şi noi îţi returnăm banii în cont.