Modelele anului 2017 ochelari de soare

Ochelari de soare, nu numai pentru modă purtăm, un accesoriu nu numai modern, dar si folositor contra razelor de Soare dăunătoare. Ochelarii de soare sunt portul nostru de zi cu zi, dar asta nu înseamnă că numai atunci, din contra! Pe platoul modei an de an ne întâlnim cu cele mai noi modele, si nu numai la îmbrăcăminte, dar si la ochelarii de soare. În anul 2017 ochelarii de soare vor deveni din ce în ce mai mari, si futuristici. Să luăm pe rând, ce ochelari de soare o să avem în anul 2017.

Moda anului 2017: Lentile extra închise
Vă atrage pagina închisă? În anul 2017, culoarea extra închisă a lentilelor, sau poate chiar negre, o să fie una dintre favoritele anului. Se potrivește la orice ramă, dar mai bine arată la mărimile mijlocii si mari, rotunzi sau, ochi de pisică. Lentilele extra închise, se potrivesc la multe stiluri, de aia o să ne întâlnim frecvent si la ramele subțiri negre, sau colorate.

Moda anului 2017: Mărimea a importantă
Moda ochelarilor de soare oversized, de mulți ani cucereste, si nici în anul 2017 nu aduce schimbări. Cea mai importantă înoire a anului e, că, nu numai stilul de rame aviator sau rotund, dar orce formă, stil, sau material, „poate să crească”

Moda anului 2017: Lentile transparente
Lentilele transparente, si anul trecut au avut succes, dar și în anul 2017 putem  căuta  cu încredere  acești ochelari de soare. Pe paleta modei, v-om  observa schimbări de stil si forme, enorm sau mai mic, culori pale, în  rame rotunde, cu aceste versiuni o să ne  putem întâlni. Anul acesta, lângă lentilele transparente, apar lentile clar transparente doar cu puțină culoare.

Moda anului 2017: Ochi de pisică, rotunzi
În anul 2017, revine modelul ramei cu formă  ochi de pisică. Stilul său, nu chiar anii 1950 îi descrie, ci mai mult anii 1960-70 revin din nou. Culorile si formele vor fi pe primul loc:plini de viață, dungi deschise și eșantioane, roz și culori negre extra, acestea fiind doar câtava combinații.

Moda anului 2017: Decor
Dacă îți plac ochelarii de soare cu decor, atunci  anul acesta v-a fi al tău. Flori, pietre scumpe, biju, aceste decoruri  vor fi  de nelipsit de pe ramele ochelarilor de soare.