Ochelari de soare Arctic Blue

Ochelari de soare Arctic Blue cu lentile reflectante albastre caracteristice şi cu rame la modă, sunt reprezentante unice de ultimă modă a celui mai nou tip de ochelari de soare.

Modelele moderne de ochelari de soare Arctic Blue sunt recomandate categoriei de vârstă de la 16 până la 35 de ani. Lentilele reflectante albastre, rama din plastic, uşoară, plăcută la atingere, se conformează excepţional cu cel mai nou trend de ochelari de soare. Dintre rame sunt predominante mai ales cele de apariţie sportivă, neagră, albă, argintie, albastră, cu pete – maronii, dar întâlnim între modele Artic Blue, rame stil Wayfarer, dar şi  rame de stil clasic.

Ochelarii de soare Arctic Blue îi poţi comanda numai cu lentile reflectante albastre. Învelişul reflectant de culoare albastră se află pe partea exterioară a lentilei, partea de dinăuntru este de culoare maronie. Deci, dacă foloseşti ochelarii de soare Artic Blue, atunci lentila va asigura o lumină întunecoasă de culoare maronie.

Fiecare model de ochelari de soare Arctic Blue este asigurat cu protecţie UV400. Pentru ochelari de soare Arctic Blue apasă  AICI!

 

Model de ochelari de soare Arctic Blue AB-03, model elegant, ramă din material plastic, lentile din policarbonat. Pe tijele ochelarilor de soare se găseşte inscripţia Arctic Blue. Acest model excepţional de ochelari de soare Arctic Blue AB-03 poate fii comandat în mai multe culori. Ochelarii de soare Arctic Blue au protecţie UV400, care protejează în procent de 99,9 % împotriva radiaţiilor dăunătoare UV ale soarelui. 

Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viaţa cotidiană, pentru conducere şi pentru uz zilnic.

În cazul comenzii tuturor modelelor Arctic Blue AB-03, oferim cadou o husă de portochelari.

104 lei

Model de ochelari de soare Arctic Blue AB-04, model sportiv cu ramă din material plastic, lentile din policarbonat. Pe tijele ochelarilor de soare se găseşte inscripţia Arctic Blue. Acest model excepţional de ochelari de soare Arctic Blue AB-04 poate fi comandat în mai multe culori. Lentila are culoarea maro pe interior. Ochelarii de soare Arctic Blue au protecţie UV400 , care protejează în procent de 99,9 % împotriva radiaţiilor dăunătoare UV ale soarelui.

Acești ochelari de soare pot fi folosiți cu succes la ciclism, la alergare, și la alte sporturi în aer liber.

În cazul comenzii tuturor modelelor Arctic Blue AB-04, oferim cadou o husă de portochelari.

94 lei