Ochelari de soare Capraia

     Ochelari de soare, colecția de la Capraia sunt la moda, tinereşti, colorați. Câte un model dintre ele sunt disponibile, în mai multe culori. Lentile ochelarului de soare, Capraia în general sunt polarizate, în fiecare caz au filtraţie de UV 400. Materialui ramei sunt din material plastic, sau metal, dar în mult caz, se găseşte ambele cominații de matrial (de exemplu: rama plastic cu braţe din metal).

     La fiecare ochelari de soare aparține accesoriu, un toc pliabilă cu inscripția Capraia şi un şreveţel de microfibră. O alegeră excelentă, accesoriu de uz zilnic pentru strand ect.

Alege şi tu ochelari de soare CAPRAIA!

Pentru vizuaalizarea de colecția totală CLIC AICI.

Ochelari de soare modern, polarizat oferta e de la CAPRAIA. Modelul VESPOLINA: din  aceasta model poti găsi în mai multe culori excepțională. Modelul CAPRAIA VESPOLINA are lentile polarizate. Despre avantaje a lentilei polarizate AICI poti citi.

Fiecare ochelari de soare CAPRAIA VESPOLINA2 lentilele au protcție Cat 3. UV400. Modelul aceasta excelentă vizitatori noștri oferim la fel și pentru femei, și pentru bărbați.

La fiecare comanda ochelari de soare, vom trimite un toc și șervețel original.

164 lei234 lei

Ochelari de soare modern, polarizat oferta e de la CAPRAIA. Modelul DURELLA poti găsi în mai multe culori excepțională, e cu ramă plastice și cu brață stabil. Modelul CAPRAIA DURELLA are lentile polarizate. Despre avantaje a lentilei polarizate AICI poti citi.

Fiecare ochelari de soare CAPRAIA DURELLA5 lentilele au protcție Cat 3. UV400. Modelul aceasta excelentă vizitatori noștri oferim la fel și pentru femei, și pentru bărbați.

La fiecare comanda ochelari de soare, vom trimite un toc și șervețel original.

164 lei224 lei

 

Capraia sunglasses | Sunčane naočale Capraia |  Capraia Sonnenbrillen | Capraia napszemüvegek | Capraia naočare za sunce