Ochelari de soare Capraia

     Ochelari de soare, colecția de la Capraia sunt la moda, tinereşti, colorați. Câte un model dintre ele sunt disponibile, în mai multe culori. Lentile ochelarului de soare, Capraia în general sunt polarizate, în fiecare caz au filtraţie de UV 400. Materialui ramei sunt din material plastic, sau metal, dar în mult caz, se găseşte ambele cominații de matrial (de exemplu: rama plastic cu braţe din metal).

     La fiecare ochelari de soare aparține accesoriu, un toc pliabilă cu inscripția Capraia şi un şreveţel de microfibră. O alegeră excelentă, accesoriu de uz zilnic pentru strand ect.

Alege şi tu ochelari de soare CAPRAIA!

Pentru vizuaalizarea de colecția totală CLIC AICI.

Ochelari de soare modern, cu lentile rotundă, polarizate oferta de la Capraia. Modelul Timorosso, aceasta model poți găsi în mai multe culori excepțională. Modelul CAPRAIA TIMOROSSO are lentile polarizate.  Despre avantaje a lentilei polarizate AICI poti citi.

Fiecare ochelari de soare CAPRAIA TIMOROSSO2 lentilele au protcție Cat 3. UV400. Modelul aceasta excelentă,recomandăm pentru vizitatori noștri  la fel și pentru femei, ca și pentru bărbați.

La fiecare comanda ochelari de soare, vom trimite un toc și șervețel original.

194 lei254 lei

Ochelari de soare modern cu lentile rotundă polarizate oferta de la Capraia. Modelul ARILLA ,poți găsi în mai multe culori excepțională. Modelul CAPRAIA ARILLA are lentile polarizate.  Despre avantaje a lentilei polarizate AICI poti citi.

Fiecare ochelari de soare CAPRAIA ARILLA3 lentilele au protcție Cat 3. UV400. Modelul aceasta excelentărecomandăm pentru vizitatori noștri, oferim la fel și pentru femei, ca și pentru bărbați.

La fiecare comanda ochelari de soare, vom trimite un toc și șervețel original.

164 lei244 lei

 

Capraia sunglasses | Sunčane naočale Capraia |  Capraia Sonnenbrillen | Capraia napszemüvegek | Capraia naočare za sunce