Ochelari de soare Ozzie

Ochelari de soare OZZIE sunt produse de calitate cu prețuri excelente. Majoritatea ochelarilor de soare OZZIE, sunt comercizat cu rame din plastic şi cu lentile polarizată. Desigur,toate produsele OZZIE au protecție UV400, care împiedică radiațiile ultraviolete dăunătoare, (radiația UVA,UVB şi UVC) să pătrundă în lentile.

Ochelari de soare OZZIE, sunt făcuți într-o singură dimensiune, dar în mai multe combinații de culoare. Câte un model, sunt disponibile în 3-4 combinații de culori. Ochelari de soare OZZIE  au de obicei "tulpini rigide". Brațele rigide asigură, că ochelarii de soare se sprijină în siguranță şi comfortabil, pe capul purtătorului. Majoritatea ochelarilor de soare OZZIE, urmăreşte stilul sportiv,dar găsim pentru purtarea de stradă, anume"urban stlye" ramă de ochelari de soare.

Ochelari de soare OZZIE sunt produse unisex,datorită de lentile polarizate sunt perfect recomandat pentru sport,pentru conducere şi utilizare de zi cu zi.

Ochelari de soare sport marca Ozzie, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ12:80 P6 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ12:80 P6, oferim cadou un toc original Ozzie

229 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ22:43 P4, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ22:43 P4 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ22:43 P4, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Model  ochelari de soare OZZIE, de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ39 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ39:58 P1 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ39:58 P1, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzi, model unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ22 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ22:23 P1 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ22:23 P1 , oferim cadou un toc original Ozzie. 

239 lei339 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzie, la moda, model cu ramă plastică. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ25:07 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ25:07 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

229 lei329 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ07:52 P7 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ07:52 P7 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ07:52 P7, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ07:52 P6 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ07:52 P6 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ07:52 P6, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ14:36 P7, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ14:36 P7 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ14:36 P7, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Model  ochelari de soare din oferta Ozzie unisex, la moda cu ramă plastică.. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ10 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ10:83 P5​ are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ10:83 P5​ , oferim cadou un toc original Ozzie. 

229 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ58:59 P7 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ58:59 P7 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ58:59 P7, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ40:26 P1, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ40:26 P1 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ40:26 P1, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ39 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ39:58 P4 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ39:58 P4, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ01:11 P11, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ai ochelarilor de soare Ozzie. Lentila acestui model este confecţionat din policarbonat pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ01 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viaţa cotidiană, pentru conducere şi pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ01:11 P11, oferim cadou un toc original Ozzie.

239 lei329 lei

Ochelari de soare sport, marca Ozzie OZ26:46 P1, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ26:46 P1 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ26:46 P1, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE,model de  sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ42:42 P1 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ42:42 P1 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ42:42 P1, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ01:11 P10, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ai ochelarilor de soare Ozzie. Lentila acestui model este confecţionat din policarbonat pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ01 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viaţa cotidiană, pentru conducere şi pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ01:11 P10, oferim cadou un toc original Ozzie.

239 lei329 lei

Model de ochelari de soare OZZIE, sportiv cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ07:52 P8 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ07:52 P8 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ07:52 P8, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzie,un model cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ68:79 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ68:79 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ40:26 P3, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ40:26 P3 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ40:26 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ70:17 P2, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ70:17 P2 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ70:17 P2, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ01:39 P6, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ01:39 P6 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ01:39 P6, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzie model unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ34 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ34:41 P1 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ34:41 P1 , oferim cadou un toc original Ozzie. 

229 lei329 lei

Oochelari de soare, oferta de la Ozzie, un model cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ81:55 P4 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ81:55 P4, oferim cadou un toc original Ozzie

229 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ58:59 P8 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ58:59 P8 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ58:59 P8, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Model de ochelari de soare din oferta Ozzie unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ49 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ49:35 P3​ are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ49:35 P3 , oferim cadou un toc original Ozzie. 

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ22:50 P7, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ22:50 P7 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ22:50 P7, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Model de ochelari de soare din oferta Ozzie unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ10 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ10:83 P3​ are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ10:83 P3​ , oferim cadou un toc original Ozzie. 

229 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ05:06 P1, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ05:06 P1 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ05:06 P1, oferim cadou un toc original Ozzie

219 lei349 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzie model unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ22 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ22:23 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ22:23 P3, oferim cadou un toc original Ozzie. 

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ39 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ39:58 P2 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ39:58 P2, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ02:45 P6 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ02:45 P6 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ02:45 P6, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei349 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ70:17 P4, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul acestea de ochelari de soare Ozzie OZ70:17 P4 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ70:17 P4, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare din oferta Ozzie unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ34 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ34:41 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ34:41 P3 , oferim cadou un toc original Ozzie. 

229 lei329 lei

Model de ochelari de soare din oferta Ozzie, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ25:07 P5 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ25:07 P5, oferim cadou un toc original Ozzie

229 lei329 lei

 Ochelari de soare  Ozzie, la moda, modelul are  ramă plastică. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ39:80 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ39:80 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

229 lei329 lei

Model de ochelari de soare din oferta Ozzie, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ70:55 P3 are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ70:55 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

219 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ26:46 P3, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ26:46 P3 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ26:46 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Model de ochelari de soare din oferta Ozzie unisex, cu ramă plastică, la modă. În tendință cu moda, culori atrăgătoare, prelucrare de calitate, lentile excelente polarizate - acestea sunt caracteristicile esențiale ale ochelarilor de soare Ozzie. Acest model de ochelari de soare Ozzie OZ49 cu lentile polarizate se poate comanda în mai multe culori. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ49:35 P2​ are lentile polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model de ochelari de soare poate fi folosit cu succes ca accesoriu în viața cotidiană, pentru conducere și pentru uz zilnic.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ49:35 P2 , oferim cadou un toc original Ozzie. 

239 lei339 lei

Ochelari de soare sport marca Ozzie OZ70:17 P3, cu ramă din material plastic. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentilele sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul de ochelari de soare Ozzie OZ70:17 P3 are lentilele polarizate. Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI! Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ70:17 P3, oferim cadou un toc original Ozzie

239 lei339 lei

Ochelari de soare OZZIE, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Model Ozzie OZ08:00 P6 cu lentile polarizate se poate comanda cu ramă în mai multe culori. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Modelul Ozzie OZ08:00 P6 cu lentile polarizate, se poate comanda în mai multe culori.  Despre avantajele lentilei polarizate poţi citi AICI!

Fiecare model de ochelari de soare Ozzie are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ08:00 P6, oferim cadou un toc original OZZIE.

239 lei339 lei

 

Ozzie sunglasses | Ozzie sunčane naočale | Ozzie Sonnenbrillen | Ozzie napszemüvegek | Ozzie naočare za sunce