Transport GRATUIT

Ochelari de soare Ozzie

Ochelari de soare OZZIE sunt produse de calitate cu prețuri excelente. Majoritatea ochelarilor de soare OZZIE, sunt comercizat cu rame din plastic şi cu lentile polarizată. Desigur,toate produsele OZZIE au protecție UV400, care împiedică radiațiile ultraviolete dăunătoare, (radiația UVA,UVB şi UVC) să pătrundă în lentile.

Ochelari de soare OZZIE, sunt făcuți într-o singură dimensiune, dar în mai multe combinații de culoare. Câte un model, sunt disponibile în 3-4 combinații de culori. Ochelari de soare OZZIE  au de obicei "tulpini rigide". Brațele rigide asigură, că ochelarii de soare se sprijină în siguranță şi comfortabil, pe capul purtătorului. Majoritatea ochelarilor de soare OZZIE, urmăreşte stilul sportiv,dar găsim pentru purtarea de stradă, anume"urban stlye" ramă de ochelari de soare.

Ochelari de soare OZZIE sunt produse unisex,datorită de lentile polarizate sunt perfect recomandat pentru sport,pentru conducere şi utilizare de zi cu zi.

Ochelari de soare Ozzie OZ02:45 M3, model de sport cu semiramă plastică. Apariţie unică, linii stilizate, prelucrare de calitate – acestea sunt principalele caracteristici ale ochelarilor de soare Ozzie. Lentile sunt confecţionate din acril policarbonizat. Prin utilizarea acrilei în lentile, în mare măsură se poate micşora zgârierea şi uzura lentilelor în timpul folosirii.

Fiecare model de ochelari de soare OZZIE are protecţie UV400. Acest model unic de ochelari de soare este destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele actuale din modă.

În cazul comandării produsului Ozzie OZ02:45 M3, oferim cadou un toc original Ozzie.

219 lei339 lei

 

Ozzie sunglasses | Ozzie sunčane naočale | Ozzie Sonnenbrillen | Ozzie napszemüvegek | Ozzie naočare za sunce