Transport GRATUIT

Ochelari de soare pentru bărbaţi

Indiferent de locul unde trăieşti şi ce fel de stil foloseşti pentru îmbrăcăminte, purtarea ochelarilor de soare este aproape inevitabilă. Indiferent cum este vremea, întotdeauna este bine dacă avem la îndemană o pereche de ochelari de soare. Astfel dacă avem mai multe perechi atunci in orice situaţie putem să ne bucurăm de avantejele acordate de ochelarii de soare, ţinând câte unul în diverse locuri cum ar fi: în maşină, în poşetă, sau tocmai în buzunarul sacoului. În soare puternic, lipsa ochelarilor de soare este un lucru supărător şi vom clipi des. Totodată poate să apară şi durerea de cap.

Ochelarul de soare este unul din accesorile obligatorie pentru fiecare. Putem ajunge într-o situaţie când ochelarii noştri sunt ieşiţi din modă, s-au spart, astfel suntem nevioţi să ne alegem o altă pereche. Sună simplu, dar nu întotdeauna este aşa.

Poate te putem ajuta cu micul nostru îndrumător in procesul de alegere a ochelarului, care descrie ce fel de ochelari de soare ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei tale:

 

Ochelari de soare pentru bărbaţi cu faţă rotundă:

Dacă forma feţei tale este rotundă atunci trebuie să te străduieşti să-ţi accentuezi liniile, în urma cărei vei avea un aspect mai marcant. Alege o pereche de ochelari de soare care este mai lată decât faţa ta si lentilele lor sunt înguste. Obiectivul îngust lungeşte vizual faţa, iar ochelarii de soare laţi rup forma rotundă.

 

 

Ochelari de soare pentru bărbaţi cu faţă pătrată:

Faţa pătrată este caractarizată prin linii marcante şi os facial lat. Îţi recomandăm în primul rând ochelarii tip aviator. Referitor la mărimea ochelarilor, cu cât sunt mai mari cu atât mai bine. Să evităm ochelarii mici şi înguşti deoarece aceştia se potrivesc cu fetele având linii mai domoale.

 

 

Ochelari de soare pentru bărbaţi cu faţă lunguiaţă:

Ca forma feţei sa fie “echilibrată” trebuie să alegem pentru feţe lunguieţe o  pereche de ochelari de soare care nu se întinde peste punctul cel mai lat al fetei. Ramele rotunde si pătrate se potrivesc cu feţe ovale, dacă lentilele lor nu sunt prea mici. Pe lângă aceasta vă putem oferi ochelari de soare tip aviator, care este tot timpul la modă.

 

 

Ochelari de soare pentru bărbaţi cu feţe în forma de inimă:

Caracteristica feţei în forma de inimă este osul facial lat, maxilar îngust, si frunte înaltă. Pentru forma aceasta vă putem oferi ochelari retro, care sunt cei mai buni având forma pătrată. Să evităm ochelarii monocolori, şi dacă se poate să fie cât mai colorat, în acest fel distrage atenţia de la părţile faciale dezavantajoase.

 

 

Ochelari de soare pentru bărbaţi cu faţă ovală:

Faţa ovală este considerată ca Gralul Sfânt al formelor diferitelor feţe. Cei norocoşi care au astfel de formă ale feţei pot alege liber aproape din toate stilurile de ochelari. Totuşi v-am sfătui ceva: să evităm modelele de ochelari  care au braţurile joase pentru că aceştia pot lungi vizual forma feţei.

 

 

 

Găsirea ochelarilor perfecti poate părea un lucru înspăimântător, dar oricum merită să ne angajăm la acest lucru. Ochelarii noştri nu doar că ne vor proteja ochii de razele dăunătoare ale soarelui, ci pot deveni marca noastră personală de stil. Dacă găsesti ochelarii care sunt cei mai potriviţi pentru tine poartă-i cu mândrie cu excepţia cazului în care este întuneric sau plouă... :)