Transport GRATUIT

Ochelari de soare pentru femei

Aşa cum aspectul pantofilor si poşetelor se schimbă şi ochelarii de soare pentru femei urmăresc trendurile actuale de modă. Suntem de acord cu toţii că aspectul ochelarilor de soare este un element accesoriu de modă foarte important care determină aspectul nostru. Este important ca ochelarii de soare să urmărească moda actuală şi să se potrivească cu stilul nostru de îmbrăcare. Ochelarii de soare pentru femei se găsesc în mai multe culori şi forme, de aceea posibilităţile de combinaţie sunt aproape nemărginite. Materialul care este folosit pentru ramă determină caracterul ochelarilor de soare, care pot fi de multe feluri: plastic, oţel, lemn, titaniu, respectiv combinaţiile acestora. Adesea ochelarii de soare pentru femei sunt decorate cu pietre colorate sau cu pietre semipreţioase, astfel accentuând liniile de stil a ochelariilor.

Faţa feminină poate fi de multe feluri, de exemplu: ovală, rotundă, lunguiaţă, pătrată… de aceea este foarte important să fim atenţi când cumpărăm ochelari, ce fel de ochelari de soare se potrivesc la propria noastră faţă. Am ales câteva perechi de ochelari de soare care pot servi ca şi îndrumător în alegerea ochelariilor, având în vedere forma feţei: 

 

Ochelari de soare pentru faţă rotundă:

Pentru faţă rotundă se potrivesc ochelarii mai largi cu înlăţimea lentilei mai mică şi ramele mai înguste. Scopul este ca ochelarii de soare să acopere o suprafaţă cât mai mică din faţă astfel faţa se lungeşte vizual. În alegerea ramei să luăm în considerare că lăţimea ei să nu fie prea îngustă, ba chiar ideal ar fi ca lăţimea ramei să fie puţin mai mare decât cel mai înalt punct al feţei. În alegerea ochelarilor de soare ar fi bine să evităm curbele usoare si formele care se potrivesc vârstei, în schimb, să alegem ochelarii cu forma de lentilă şi cu o formă unghiulară.

Pe scurt: rame late, înălţimea lentilei joasă, stiluri unghiulare

Ochelari de soare pentru faţă pătrată:

Faţa pătrată este caracterizată prin linii marcante cu frunte şi os facial lat. Este recomandabil ca liniile marcante să fie intrerupte prin ochelari cu curbe, de aceea să alegem acele modele la care cercul si curbele uşoare sunt dominante. Pentru faţă pătrată recomandăm şi ochelarii de soare “ochi de pisică” şi cei cu formă ovală.

Pe scurt: rame rotunde sau ovale- linii uşoare- forme “ochi de pisică”

Ochelari de soare pentru faţă în formă de inimă:

Faţă în formă de inimă este caracterizată prin maxilar îngust si frunte lată. La aceste forme se recomandă ochelari de soare cu curbe în sus si spre exterior, de exemplu: forme de ochi de pisică, respectiv ochelarii de soare cu jumătate de ramă (numai pe partea de sus este ramă).

Pe scurt: ramele se înlăţesc în sus: forme de ochi de pisică- soluţii de jumătate de ramă

Ochelari de soare pentru faţă ovală:

Oamenii cu faţă ovală sunt cei mai norocoşi, pentru că aproape orice stil de ochelari de soare se potrivesc la faţa lor. Pot alege dintre diferite stiluri de ochelari de soare. Ca sfat vă putem recomanda ochelarii de soare cu forma pătrată cu marginea rotunjită.