Ochelari de soare polarizați

Pentru prima dată au fost fabricați ochelari de soare polarizați în anii 1930 de către Edwin H. Land. El a descoperit acel material polarizant, care a putut fi folosit pentru lentilele ochelarului de soare şi astfel lentilele de atunci au devenit polarizate.

După asta George Wheelright şi Edwin H. Land au înfiinţat firma denumită Polaroid Corporation, care a început să funcţioneze în anul 1937. Materialul polarizant descoperit de Land au folosit nu numai la fabricarea lentilelor, dar şi pe tărâmul fabricării filmelor.

Dar ce înseamnă, de fapt, lentila polarizată?

Ochelarii de soare cu lentila polarizată se deosebesc de ceilalți ochelari de soare prin faptul că pe suprafaţa lentilei au format un strat polarizat. Lentila prevăzută cu materialul polarizat permite numai trecerea razelor şi fasciculelor de raze de direcţie verticală. Deci lumina orbitoare reflectată de pe diferite suprafeţe, de pe limita dintre diferite materiale, nu trece prin lentilă.


De ce ne sunt necesari ochelari cu lentilele polarizate?

Ochelarii de soare cu lentile polarizate pot să ne uşureze viaţa în mai multe feluri. Prima dată pescarii şi cei care folosesc nave cu velă au descoperit caracteristica avantajoasă a lentilelor, că învelişul polarizat micşorează luciul perturbător reflectat de suprafaţa apei. Razele de soare reflectate de pe suprafata apei nu trec peste lentilele polarizate, astfel putem „vedea” mai bine sub suprafaţa apei, câteodată şi chiar la adâncimi surpinzători mai mari.

La conducerea autovehiculelor se întâmplă ca razele reflectate de pe asfaltul strălucitor deranjează vederea. La folosirea ochelarilor de soare cu lentilă polarizată însă, acestă problemă nu apare.

În zilele noastre mulţi au recunoscut avantajele ochelarului de soare polarizat, dintre cei care fac sport în aer liber, din ce în ce mai mulţi (de ex. schiori, snowboardişti, biciclişti, jucători de golf, excursionişti) folosesc acesta cu plăcere.

Ochelarii de soare cu lentile poarizate pot fi folositori oricând. Multe cazuri sunt, când lumina ajunge în ochi nu direct de pe suprafaţa reflectantă, ci prin „refractaţie” şi orbeşte vederea.

În magazinul nostru online ne străduim să prezentăm un sortiment vast de modele de ochelari de soare cu lentile polarizate. Pe pagina noastră web se găsesc în special ochelari de soare polarizate  sportive, ochelari de soare clasice cu lentile polarizate şi de modă, şi cu rame pentru femei oferim modele cu lentile polarizate.

Ochelarii de soare sport Polaroid Eyewear , cu ramă flexiplastică, cu lentile polarizatePolaroid P7228A - ochelari de soare sport cu ramă elastică fabricaţi din material plastic, suportă lovirile şi deformaţiile. Ochelari de soare Polaroid P7228A masivi, ramă neagră, atingere foarte plăcută.  Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Aceşti ochelari de soare, pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P7228A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear PLD7003 sportivi, cu semiramă plastică. Pe braţele ochelarului găsiţi inscripţia Polaroid. Ca şi  toate modelele Polaroid, şi acest model are lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.  Acest model este excelent pentru sporturi acvatice, excursii în natura, pescuit, condus, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model recomandăm doamnelor şi domnişoarelor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei
Promotii

Ochelari de soare Polaroid P7327 cu lentile polarizate, sportivi, ramă din plastic. Ochelarii de soare Polaroid P7327,  au atasate lentile dioptrice, dioptria fiind de +1.5. Aceşti ochelari de soare cu dioptrie, pot fi folosiţi cu succes la sporturi, la pescuit, la schii etc, fara sa folositi ochelarii de vedere. Ochelarii de soare sunt masivi, si au o atingere foarte placuta.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate, puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P7327, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

 

159 lei209 lei

Ochelari de soare Polaroid P8443 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai bătrâne se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8443 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8443 unisex se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8443 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru femei, elegant, stil “oversized” cu ramă plastică şi lentile polarizate. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Pe rama modelului PLD5011 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD5011 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid PLD5011 are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD5011 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă metalică, stil elegant-sportiv. Modelul PLD2024 are braţe rigide, lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model excelent cu stil clasic recomandăm bărbaţilor. Ochelarul de soare este excelent pentru condus, purtare zilnică, activităţi în apropierea apei, etc.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă metalică, stil elegant-sportiv. Modelul PLD3007 are  lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model excelent cu stil clasic recomandăm bărbaţilor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009, reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD6009 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6009 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Sportivi, rame din plastic, e modelul de ochelari de soare pentru copii, oferit de Polaroid Eyewear. Modelul exceptional Polaroid P0423 e prevazut cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate puteti citi AICI.

Modelele de ochelari îi oferim la ștrandsporturi acvatice, excursionist etc.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid oferim cadou o pungă pentru ochelari.

119 lei
Promotii

Ochelari de soare Polaroid P7324B cu lentile polarizate, sportivi, cu ramă din plastic. Ochelari de soare Polaroid P7324B masivi, cu ramă neagră, cu o atingere  plăcută.  Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P7324B, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei279 lei

Ochelari de soare Polaroid P8400F reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8400F se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8400F unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8400F vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear PLD7003 sportivi, cu semiramă plastică. Pe braţele ochelarului găsiţi inscripţia Polaroid. Ca şi  toate modelele Polaroid, şi acest model are lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.  Acest model este excelent pentru sporturi acvatice, excursii în natura, pescuit, condus, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model recomandăm doamnelor şi domnişoarelor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru dame, eleganti, stil oversized, cu ramă plastică. Stil trendy, culori frumoase, manoperă de calitate, lentile polarizate. Pe braţele ochelarului găsiţi inscriptia Polaroid, rama din plastic.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model este excelent ca accesoriu de modă, pentru condus şi purtare zilnică.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului PLD2026. Dacă  căutați un model aviator, acesta este alegerea perfectă. Modelul Polaroid PLD2026 se poate cumpăra cu rame cu arc, lentile polarizate şi ramă metalică. Acest model excelent de ochelari de soare oferim domnulor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD2026 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei

Este un model de ochelari de soare "delicios" pentru iubitorii de retro. Rama neagră, tip "ochi de pisică" , montată pe tijă subţire din material plastic, aduce tonul anilor '50 şi '60 în lumea modei secoulului 21. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Pe rama modelului PLD4016 se găseşte inscripția Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD4016 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD4016 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD3009 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei

Modele clasice de ochelari de soare pentru copii cu rame de plastic din oferta Polaroid Eyewear. Ochelarii P0422 Polaroid pentru copii e un model exceptional cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi AICI. Modelele de ochelari îi oferim la ștrandsporturi acvatice, excursionisti etc.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid oferim cadou o pungă pentru ochelari.

119 lei

Ochelari de soare Polaroid P4219 sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4219 se poate cumpăra cu rame cu arc şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4219 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Modele clasice Wayfarer - ochelari de soare pentru copii cu rame de plastic din oferta Polaroid Eyewear. Ochelarii P0115 Polaroid pentru copii e un model exceptional cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi AICI. Modelele de ochelari îi oferim la ștrandsporturi acvatice, excursionisti etc.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soarPolaroid oferim cadou o pungă pentru ochelari.

109 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2027 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă plastică. Pe rama modelului PLP X8416 se găseşte inscripţia Polaroid. Modelul PLP X8416 se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate.

Ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

289 lei

Modelul PLD6012 este un model clasic din oferta de ochelari tip pilot, Polaroid Eyewear. Dacă sunteți în căutare de model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Ochelarii de soare Polaroid PLD6012 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare, îl oferim tuturor bărbaţilor şi femeilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6012 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă metalică, stil elegant-sportiv. Modelul PLD2024 are braţe rigide, lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model excelent cu stil clasic recomandăm bărbaţilor. Ochelarul de soare este excelent pentru condus, purtare zilnică, activităţi în apropierea apei, etc.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2009 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului S4300B. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid S4300B se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid S4300B vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă metalică, stil elegant-sportiv. Modelul PLD2029 are braţe rigide, lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model excelent cu stil clasic recomandăm bărbaţilor. Ochelarul de soare este excelent pentru condus, purtare zilnică, activităţi în apropierea apei, etc.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid P7402A cu lentile polarizate, sportivi, cu ramă din plastic. Ochelari de soare Polaroid P7402A masivi, ramă neagră,  atingere foarte plăcută.  Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc. Acest model excelent de ochelari de soare e destinat bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P7402A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Oferta de ochelari de soare din gama Polaroid Eyewear, cu rama din plastic, eleganti, cu lentile de ochi de pisică. Marea revenire a ultimilor ani sunt lentilele speciale Cat-Eye, adică "Ochi de pisica", care, prin designul lor, invocă culoarea anilor 50. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Acest minunat model Polaroid PLP0107 U87, se adresează doamnelor.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0107 U87 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

289 lei

Model de ochelari de soare unisex, moderni, cu lentile polarizate din colecția Polaroid Eyewear. Rama ochelarului de soare Polaroid P8401A e prelucrată din plastic, iar tijele din  metal. Acești ochelari de soare moderni  pot fi folosiți cu excelenţă la călătorii, ca accesor de modă, pentru utilizare cotidiană, etc. Acest model excelent de ochelari de soare unisex, îi oferim tuturor vizitatorilorcare doresc să fie  în pas cu moda.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8418A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

189 lei

Model de ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru femei, elegant, stil “oversized” cu ramă plastică şi lentile polarizate. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Pe rama modelului PLD5011 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD5011 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid PLD5011 are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD5011 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic-elegant, cu ramă metalică, pentru bărbaţi. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – acestea sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Ochelarii de soare Polaroid PLD1010 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu de modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari îi oferim  bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1010, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Ochelari de soare Polaroid P4218 sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4218 se poate cumpăra cu rame cu arc şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4218 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009, reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD6009 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6009 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD3010 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei

Ochelari de soare Polaroid P4314A sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Modelul P4314A se poate comanda cu tija arcuită şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate, puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4314A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Modelul P4139E e un model clasic din oferta de ochelari tip pilot, Polaroid Eyewear. Dacă sunteți în căutare de modelul aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Ochelarii de soare Polaroid P4139E se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim  bărbaţilor şi femeilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4139E, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Este un model de ochelari de soare "delicios" pentru iubitorii de retro. Rama tip "ochi de pisică" , cenuşiu închis, montată pe tijă subţire din material plastic aduce tonul anilor '50 şi '60 în lumea modei secoulului 21. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristice principale de Polaroid. Pe rama modelului PLD4029 se găseşte inscripția Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD4029 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD4029 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă metalică, stil elegant-sportiv. Modelul PLD2029 are braţe rigide, lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model excelent cu stil clasic recomandăm bărbaţilor. Ochelarul de soare este excelent pentru condus, purtare zilnică, activităţi în apropierea apei, etc.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru femei, elegant, cu ramă plastică şi lentile polarizate. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristice principale de Polaroid. Pe rama modelului PLD4028 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD4028 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroidare protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD4028 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului P4300C. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid P4300C se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4300C vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei