De ce ne sunt necesari ochelari cu lentilele polarizate?

Pentru prima dată au fost fabricați ochelari de soare polarizați în anii 1930 de către Edwin H. Land. El a descoperit acel material polarizant, care a putut fi folosit pentru lentilele ochelarului de soare şi astfel lentilele de atunci au devenit polarizate.

După asta George Wheelright şi Edwin H. Land au înfiinţat firma denumită Polaroid Corporation, care a început să funcţioneze în anul 1937. Materialul polarizant descoperit de Land au folosit nu numai la fabricarea lentilelor, dar şi pe tărâmul fabricării filmelor.

Dar ce înseamnă, de fapt, lentila polarizată?

Ochelarii de soare cu lentila polarizată se deosebesc de ceilalți ochelari de soare prin faptul că pe suprafaţa lentilei au format un strat polarizat. Lentila prevăzută cu materialul polarizat permite numai trecerea razelor şi fasciculelor de raze de direcţie verticală. Deci lumina orbitoare reflectată de pe diferite suprafeţe, de pe limita dintre diferite materiale, nu trece prin lentilă.


De ce ne sunt necesari ochelari cu lentilele polarizate?

Ochelarii de soare cu lentile polarizate pot să ne uşureze viaţa în mai multe feluri. Prima dată pescarii şi cei care folosesc nave cu velă au descoperit caracteristica avantajoasă a lentilelor, că învelişul polarizat micşorează luciul perturbător reflectat de suprafaţa apei. Razele de soare reflectate de pe suprafata apei nu trec peste lentilele polarizate, astfel putem „vedea” mai bine sub suprafaţa apei, câteodată şi chiar la adâncimi surpinzători mai mari.

La conducerea autovehiculelor se întâmplă ca razele reflectate de pe asfaltul strălucitor deranjează vederea. La folosirea ochelarilor de soare cu lentilă polarizată însă, acestă problemă nu apare.

În zilele noastre mulţi au recunoscut avantajele ochelarului de soare polarizat, dintre cei care fac sport în aer liber, din ce în ce mai mulţi (de ex. schiori, snowboardişti, biciclişti, jucători de golf, excursionişti) folosesc acesta cu plăcere.

Ochelarii de soare cu lentile poarizate pot fi folositori oricând. Multe cazuri sunt, când lumina ajunge în ochi nu direct de pe suprafaţa reflectantă, ci prin „refractaţie” şi orbeşte vederea.

În magazinul nostru online ne străduim să prezentăm un sortiment vast de modele de ochelari de soare cu lentile polarizate. Pe pagina noastră web se găsesc în special ochelari de soare polarizate  sportive, ochelari de soare clasice cu lentile polarizate şi de modă, şi cu rame pentru femei oferim modele cu lentile polarizate.

Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Pe rama modelului PLD6096/S se găseşte inscripția Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6096/S se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6096/S vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

279 lei359 lei

Ochelari de soare Polaroid PLD1012.S.PR6.94 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer-Clubmaster cu lentile polarizate, ramă stil clasic, culoarea negră de plastic. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer-Clubmaster”, care cu apariţia sa, a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD1012.S.PR6.94 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD1012 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare, îl oferim doamnelor si domnilor,  care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1012  vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei299 lei

Este un model de ochelari de soare "delicios" pentru iubitorii de retro. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Pe rama modelului PLD4056/S se găseşte inscripția Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD4056/S se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD4056/S vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

279 lei369 lei

lasici, lentile rotunde, cu rame de metal, e modelul de ochelari de soare, oferit de Polaroid Eyewear. Pe rame găsiți insigna Polaroidului. Ochelarul PLD4053/S e prevazut cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi  AICI. Modelul PLD4053/S pentru femei, îl oferim conducatoarelor de autoturism, un accesoriu de moda, si la portul de fiecare zi.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid, oferim cadou un toc original.

279 lei349 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei339 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru dame, eleganti, stil oversized, cu ramă plastică. Stil trendy, culori frumoase, manoperă de calitate, lentile polarizate. Pe braţele ochelarului găsiţi inscriptia Polaroid, rama din plastic.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model este excelent ca accesoriu de modă, pentru condus şi purtare zilnică.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei289 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6022 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6022 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6022, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei289 lei

lasici, lentile rotunde, cu rame de plastic, e modelul de ochelari de soare, oferit de Polaroid Eyewear. Pe rame găsiți insigna Polaroidului. Ochelarul PLD6013/S e prevazut cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi  AICI. Modelul PLD6013/S pentru femei, îl oferim conducatoarelor de autoturism, un accesoriu de moda, si la portul de fiecare zi.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid, oferim cadou un toc original.

239 lei349 lei

Model de ochelari de soare unisex, moderni, cu lentile polarizate din colecția Polaroid Eyewear. Rama ochelarului de soare Polaroid P8401A e prelucrată din plastic, iar tijele din  metal. Acești ochelari de soare moderni  pot fi folosiți cu excelenţă la călătorii, ca accesor de modă, pentru utilizare cotidiană, etc. Acest model excelent de ochelari de soare unisex, îi oferim tuturor vizitatorilorcare doresc să fie  în pas cu moda.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8418A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei279 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2075/S/X este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

299 lei399 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear PLD7003 sportivi, cu semiramă plastică. Pe braţele ochelarului găsiţi inscripţia Polaroid. Ca şi  toate modelele Polaroid, şi acest model are lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.  Acest model este excelent pentru sporturi acvatice, excursii în natura, pescuit, condus, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model recomandăm doamnelor şi domnişoarelor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei269 lei

Modelul 04213 este un model clasic din oferta de ochelari tip piloţ, Polaroid Eyewear. Dacă sunteți în căutare de model aviator, aceasta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Ochelarii de soare Polaroid 04213 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat bărbaţilor şi femeilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid 04213 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei299 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2088/S este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

259 lei329 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2075/S/X este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

299 lei399 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6023 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6023 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6023, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei289 lei

Ochelari de soare Polaroid P8443C reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai bătrâne se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8443C se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8443C unisex se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8443C vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei289 lei

Model de ochelari de soare pentru copii, ramă metalică, tip clasic, din colectia Polaroid Eyewear. Polaroidul PLD8008 e o ofertă excelentă, lentilele fiind polarizate. Despre lentilele polarizate, puteti citi pe larg AICI.

Modelul Polaroid PLD8008 âl oferim la strand, turism, si pentru copiii care îndrăgesc sporturi acvatice. Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD8008 vă oferim un toc original Polaroid si un servetel.

139 lei189 lei

lasici, lentile rotunde, cu rame de plastic, e modelul de ochelari de soare, oferit de Polaroid Eyewear. Pe rame găsiți insigna Polaroidului. Ochelarul PLD1013/S e prevazut cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi  AICI. Modelul PLD1013/S pentru femei, îl oferim conducatoarelor de autoturism, un accesoriu de moda, si la portul de fiecare zi.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid, oferim cadou un toc original.

239 lei299 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă metalică. Pe rama modelului PLD6115/S.PJP.C3 se găseşte inscripţia Polaroid. Modelul PLD6115/S se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6115/S se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

329 lei399 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6024 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6024 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6024, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei2398 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Ochelarii de soare Polaroid PLD2037/S unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD2037/S, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei389 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei289 lei

Modelul PLD6012 este un model clasic din oferta de ochelari tip pilot, Polaroid Eyewear. Dacă sunteți în căutare de model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Ochelarii de soare Polaroid PLD6012 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare, îl oferim tuturor bărbaţilor şi femeilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6012 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei289 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic-elegant, cu ramă metalică, pentru bărbaţi. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – acestea sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Ochelarii de soare Polaroid PLD2040/S.FAE.Y2 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu de modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari îi oferim  bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD2040/Svă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

259 lei359 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2088/S este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

259 lei329 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei289 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă plastică. Modelul PLD2073/S se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate. Ochelarii de soare Polaroid PLD2073/S.086.LA se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD2073/S vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

299 lei399 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului S4300A. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid S4300A se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid S4300A vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei279 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic-elegant, cu ramă metalică, pentru bărbaţi. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – acestea sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Ochelarii de soare Polaroid PLD1003 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu de modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari îi oferim  bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1003, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

199 lei269 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă plastică. Pe rama modelului PLP X8416 se găseşte inscripţia Polaroid. Modelul PLP X8416 se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate.

Ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

249 lei319 lei

Modele clasice de ochelari de soare pentru copii cu rame de plastic din oferta Polaroid Eyewear. Ochelarii P0422 Polaroid pentru copii e un model exceptional cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi AICI. Modelele de ochelari îi oferim la ștrandsporturi acvatice, excursionisti etc.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid oferim cadou o pungă pentru ochelari.

119 lei169 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru dame, eleganti, stil oversized, cu ramă plastică. Stil trendy, culori frumoase, manoperă de calitate, lentile polarizate. Pe braţele ochelarului găsiţi inscriptia Polaroid, rama din plastic.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model este excelent ca accesoriu de modă, pentru condus şi purtare zilnică.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

269 lei399 lei

Ochelari de soare Polaroid P4403B sportivi-eleganți, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4403B se poate cumpăra cu tije arcuite şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4403B vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei279 lei

Ochelari de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD1016.F.S.LL1.Y2 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim doamnelor si domnilor  care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei279 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear model PLD1017 clasic, tip aviator. Dacă doriți ochelari de soare tip aviator, acesta este alegerea cea mai bună. Ramă subţire din metal, lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese din modă. Modelul PLD1017 se găseşte cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model clasic îl oferim doamnelor si domnilor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei299 lei

Model de ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru femei, eleganți, stil “oversized” cu ramă din plastic, şi lentile polarizate. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale de Polaroidului.

Pe rama modelului PLP0108 se găseşte logoul Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLP0108 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă dată pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0108, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei329 lei

Unisex ochelari de soare Polaroid PLD 6031/S 49003AI.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Polaroid au protecţie totală UV400.

În cazul comenzii ochelarilor de soare Polaroid vă trimitem portochelari original Polaroid şi şerveţele pentru curăţire.

Ochelari timp de expediere în 2 - 7 zile.

199 lei269 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului PLD6069/S/X 6LB.WJ. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid PLD6069/S/X se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6069/S/X vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

319 lei399 lei

lasici, cu rame de plastic, e modelul de ochelari de soare, oferit de Polaroid Eyewear. Pe rame găsiți insigna Polaroidului. Ochelarul PLD6111/S e prevazut cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi  AICI. Modelul PLD6111/S pentru femei, îl oferim conducatoarelor de autoturism, un accesoriu de moda, si la portul de fiecare zi.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid, oferim cadou un toc original.

279 lei399 lei

Oferta de ochelari de soare din gama Polaroid Eyewear, cu rama din plastic, eleganti, cu lentile de ochi de pisică. Marea revenire a ultimilor ani sunt lentilele speciale Cat-Eye, adică "Ochi de pisica", care, prin designul lor, invocă culoarea anilor 50. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Acest minunat model Polaroid PLP0107 U87, se adresează doamnelor.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0107 U87 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

269 lei329 lei