Ochelari de soare Polaroid

Pentru prima dată au fost fabricați ochelari de soare polarizați în anii 1930 de către Edwin H. Land. El a descoperit acel material polarizant, care a putut fi folosit pentru lentilele ochelarului de soare şi astfel lentilele au devenit polarizate. După asta, George Wheelright şi Edwin H. Land au înfiinţat firma denumită Polaroid Corporation, care a început să se funcţioneze în anul 1937. Materialul polarizant descoperit de Land au folosit nu numai la fabricarea lentilelor, dar şi pe tărâmul fabricării filmelor.

Dar ce înseamnă, de fapt, lentila polarizată?

Ochelarii de soare cu lentila polarizată se deosebesc de ceilalți ochelari de soare prin faptul că pe suprafaţa lentilei au un strat polarizat. Lentila prevăzută cu materialul polarizat permite numai trecerea razelor şi fascicolelor de raze de direcţie verticală. Deci lumina orbitantă reflectată de pe diferite suprafeţe, de pe diferite materiale, nu trece prin lentilă.

De ce ne sunt necesari ochelari cu lentilele polarizate?

Ochelarii de soare cu lentile polarizate pot să ne uşureze viaţa în mai multe cazuri. Prima dată pescarii şi cei care folosesc nave cu velă au descoperit caracteristica avantajoasă a lentilelor, dat fiind faptul că învelişul polarizant micşorează luciul perturbător reflectat de suprafaţa apei. Razele de soare reflectate de pe suprafata apei nu trec peste lentilele polarizate, astfel putem „vedea” mai bine sub suprafaţa apei, câteodată şi chiar la adâncimi surpinzători mai mari.

La conducerea autovehiculelor se întâmplă ca razele reflectate de pe asfaltul stălucitor să deranjeze vederea. La folosirea ochelarilor de soare cu lentilă polarizată însă, această problemă nu apare.

În zilele noastre mulţi au recunoscut avantajele ochelarului de soare polarizat, în special dintre cei care fac sport în aer liber, din ce în ce mai mulţi (de ex. schiori, snowboardişti, biciclişti, jucători de golf, excursioniști) folosesc aceste modele cu plăcere.

Ochelarii de soare cu lentilă polarizată pot fi utilizați cu succes în viața cotidiană. Există multe cazuri când lumina ajunge în ochi nu direct de pe suprafaţa reflectantă, ci prin „refractaţie” şi orbeşte vederea.

În magazinul nostru online ne străduim să prezentăm un sortiment vast de modele de ochelari de soare cu lentile polarizate. Pe pagina noastră web se găsesc în special ochelari de soare sport polarizați, ochelari de soare clasici cu lentile polarizate şi la modă.

Lista ochelarilor de soare Polaroid, oferite în magazinele online CoolVision, puteţi vedea AICI!

 

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului P4402C. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid P4402C se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4402C vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru dame, eleganti, stil oversized, cu ramă plastică. Stil trendy, culori frumoase, manoperă de calitate, lentile polarizate. Pe braţele ochelarului găsiţi inscriptia Polaroid, rama din plastic.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model este excelent ca accesoriu de modă, pentru condus şi purtare zilnică.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid P4218 sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4218 se poate cumpăra cu rame cu arc şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4218 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear cu ramă masivă din metal, stil clasic. Modelul PLD2023 are braţele rigide, lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Modelul acesta clasic recomandăm în primul rând domnilor. Ochelarul de soare este excelent pentru condus, purtare zilnică, activităţi în apropierea apei, etc.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Modele clasice de ochelari de soare pentru copii cu rame de plastic din oferta Polaroid Eyewear. Ochelarii P0422 Polaroid pentru copii e un model exceptional cu lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor  polarizate puteti citi AICI. Modelele de ochelari îi oferim la ștrandsporturi acvatice, excursionisti etc.

Ochelarii de soare Polaroid sunt prevăzuți cu protecția UV400, care în 99,9% protejează de razele de soare dăunătoare UV.

În cazul comandării oricărui model de ochelari de soare Polaroid oferim cadou o pungă pentru ochelari.

119 lei

Model de ochelari de soare pentru copii, ramă metalică, tip clasic, din colectia Polaroid Eyewear. Polaroidul PLD8008 e o ofertă excelentă, lentilele fiind polarizate. Despre lentilele polarizate, puteti citi pe larg AICI.

Modelul Polaroid PLD8008 âl oferim la strand, turism, si pentru copiii care îndrăgesc sporturi acvatice. Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD8008 vă oferim un toc original Polaroid si un servetel.

139 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6024 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6024 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6024, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid P4410A cu ramă metalică pentru bărbaţi. Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Modelul P4410A se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la excursii, în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4410A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid P4218 sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4218 se poate cumpăra cu rame cu arc şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4218 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid P8443C reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai bătrâne se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8443C se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8443C unisex se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8443C vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid P8443 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai bătrâne se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8443 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8443 unisex se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate poţi citi detailat AICI!

Cu fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8443 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6022 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6022 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6022, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex cu ramă  din plastic. Modelul P8241 cu stilul popular Wayfarer moderni. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.  Modelul P8241 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model unisex recomandăm atât femeilor cât si bărbaţilor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Model de ochelari de soare Polaroid Eyewear pentru femei, eleganți, stil “oversized” cu ramă din plastic, şi lentile polarizate. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale de Polaroidului.

Pe rama modelului PLP0108 se găseşte logoul Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLP0108 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă dată pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0108, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

289 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic-elegant, cu ramă metalică, pentru bărbaţi. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – acestea sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Ochelarii de soare Polaroid PLD1003 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu de modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari îi oferim  bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1003, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6023 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6023 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6023, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD6019 se găseşte inscripţia Polaroid. Ochelarii de soare Polaroid PLD6019 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6019 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid P8428B reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului P8428B se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid P8428B unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim doamnelor si domnilor  care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P8428B vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid PLP0101 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate.  Ochelarii de soare Polaroid PLP0101 unisex se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0101 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

299 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic, şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6017 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6017 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6017, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă plastică. Pe rama modelului PLP X8416 se găseşte inscripţia Polaroid. Modelul PLP X8416 se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate.

Ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei289 lei

Modelul PLD6012 este un model clasic din oferta de ochelari tip pilot, Polaroid Eyewear. Dacă sunteți în căutare de model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Ochelarii de soare Polaroid PLD6012 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare, îl oferim tuturor bărbaţilor şi femeilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6012 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid PLD1012.S.PR6.94 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer-Clubmaster cu lentile polarizate, ramă stil clasic, culoarea negră de plastic. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer-Clubmaster”, care cu apariţia sa, a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD1012.S.PR6.94 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD1012 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare, îl oferim doamnelor si domnilor,  care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1012  vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

249 lei

Ochelari de soare Polaroid P7327 cu lentile polarizate, sportivi, ramă din plastic. Ochelarii de soare Polaroid P7327,  au atasate lentile dioptrice, dioptria fiind de +1.5. Aceşti ochelari de soare cu dioptrie, pot fi folosiţi cu succes la sporturi, la pescuit, la schii etc, fara sa folositi ochelarii de vedere. Ochelarii de soare sunt masivi, si au o atingere foarte placuta.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate, puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P7327, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

 

159 lei209 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic, cu ramă plastică. Pe rama modelului PLP X8416 se găseşte inscripţia Polaroid. Modelul PLP X8416 se poate cumpăra cu tija arcuită şi lentile polarizate.

Ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 se pot folosi cu succes călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP X8416 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

289 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear PLD7003 sportivi, cu semiramă plastică. Pe braţele ochelarului găsiţi inscripţia Polaroid. Ca şi  toate modelele Polaroid, şi acest model are lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI.  Acest model este excelent pentru sporturi acvatice, excursii în natura, pescuit, condus, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Acest model recomandăm doamnelor şi domnişoarelor.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Ochelari de soare Polaroid P4403B sportivi-eleganți, cu ramă metalică. Pe rame se găsesc inscripţii Polaroid. Modelul P4403B se poate cumpăra cu tije arcuite şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4403B vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear clasic-elegant, cu ramă metalică, pentru bărbaţi. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – acestea sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Ochelarii de soare Polaroid PLD1003 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu de modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari îi oferim  bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1003, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

219 lei

Oferta de ochelari de soare din gama Polaroid Eyewear, cu rama din plastic, eleganti, cu lentile de ochi de pisică. Marea revenire a ultimilor ani sunt lentilele speciale Cat-Eye, adică "Ochi de pisica", care, prin designul lor, invocă culoarea anilor 50. Stil trendy, culori frumoase, prelucrare de calitate, lentile polarizate excelente – aceste sunt caracteristicele principale ale Polaroidului. Acest minunat model Polaroid PLP0107 U87, se adresează doamnelor.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLP0107 U87 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

289 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD2027 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

249 lei

Ochelari de soare la modă, cu lentile polarizate, cu ramă plastică din oferta Polaroid Eyewear. Pe rama modelului PLD2031 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD2031 se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim tuturor bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţiea UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD2031 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului S4300A. Dacă doriți  model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă. Modelul Polaroid S4300A se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți  citi detlilat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid S4300A vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009, reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD6009 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6009 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc. Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6009 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Ochelari de soare Polaroid P4409A sportiv-elegant, cu ramă metalică. Pe rame se găsește inscripţia Polaroid. Modelul P4409A se poate comanda cu tije arcuite şi lentile polarizate. Aceşti ochelari de soare pot fi folosiţi cu succes la sporturi, excursii în natură, la pescuit, la conducere, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4409A, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

224 lei

Model de ochelari de soare din oferta Polaroid Eyewear unisex, cu ramă din plastic şi lentile polarizate. Pe rama modelului PLD6023 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD6023 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare destinat femeilor şi bărbaţilor care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

LA fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD6023, vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

239 lei

Ochelari de soare Polaroid Eyewear unisex, moderni, cu ramă din plastic. Pe braţe se găseşte inscripţia Polaroid.  Despre avantajele lentilelor polarizate găsiţi amănunte AICI. Modelul PLD3009 este excelent ca accesoriu de modă, în timpul condusului, pentru purtare zilnică, etc.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400.

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

209 lei

Ochelari de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 reprezintă un stil la modă şi popular Wayfarer cu lentile polarizate. Modelul care a revenit în ultimii ani este stilul deosebit “Wayfarer”, care cu apariţia sa a devenit lejer nu numai necesarul de party a generaţiilor tinere, dar şi generaţiile mai în vârstă se arată interesate de aceşti ochelari de soare excelenţi şi uşori. Pe rama modelului PLD1016.F.S.LL1.Y2 se găseşte inscripţia Polaroid.

Ochelarii de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 unisex se pot folosi cu succes la călătorii, ca accesoriu la modă, uz zilnic, etc.  Acest model excelent de ochelari de soare îl oferim doamnelor si domnilor  care vor să fie în pas cu tendinţele din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

La fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid PLD1016.F.S.LL1.Y2 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei

Model de ochelari de soare pilot, tip clasic, "remake"-o ofertă excelentă din colecţia Polaroid Eyewear, a modelului P4401. Dacă sunteți în căutare de model aviator, acesta este alegerea perfectă. Ramă metalică, subţire, tije arcuite – lentile rotunde polarizate, un stil care nu iese niciodată din modă.

Fiecare model de ochelari de soare Polaroid are protecţie UV400. Modelul Polaroid P4401 se poate cumpăra cu tije arcuite şi lentile polarizate. Despre avantajele lentilelor polarizate puteți citi detaliat AICI!

la fiecare comandă făcută pentru ochelarii de soare Polaroid P4401 vă oferim un toc original Polaroid şi şerveţele.

229 lei