Ochelari de soare POLICE

Ochelarii de soare POLICE au apărut la începutul anilor 1980 pe arena modelelor internaţionale şi de atunci sunt prezenți în mod constant în lumea modei şi în primul rând în linia de front a pieţei ochelarilor de soare. Creatorul a fost opticianul italian Bruno Palmegiani, care la începutul anilor 80 a început proiectarea acelor ochelari de soare la modă, oglindind visele tinerilor italiani de pe atunci. După spusele lui, secretul ochelarilor Police este faptul că au un stil îndrăzneţ, fără compromisuri, ochelarii fiind destinaţi tineretului modern cu concepţii moderne, obținând un succes de neînchipuit.

Acest succes nemaipomenit a ajuns la urechile generației tinere, chiar în anii ‘90 al secolului trecut. Cine nu ar fi cunoscut numele mărcii POLICE?

La începutul secolului XXI. brandul ochelarilor de soare POLICE avea peste 30 de ani. După spusele lor, ochelarii sunt prezenţi în continuu în acele medii, unde „se mişcă” tinerii. Festivale, concerte rock sau alte concerte de muzică uşoară, cluburi, evenimente sportive etc. Feelinguri, trenduri, stiluri, toate sunt adunate și transpuse în colecţii noi de ochelari de soare, care urmăresc stilul modern de viaţă, simţurile tineretului, deocamdată cu foarte mult succes.
 

Lista ochelarilor de soare POLICE, oferite în magazinele online CoolVision, puteţi vedea făcând clic AICI!

 

Elegant, ochelari de soare Police S1949, cu rame din plastic. Acest model, îl oferim  în primul rând sportivilor activi, motocicliștilor. Ramele fiind lucrate finuț, ușori, urmărind  liniile faciale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.

La orice comanda a modelului Police S1949 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479.2 lei599 lei

Clasici, ochelari de soare stil aviator, condimentat cu puțină modă. Acețtia sunt ochelarii de soare  Police S8299. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii Police S8299,  pot fi o alegere excelentă, ca un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8299 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police S1961M Neymar Jr, alegere potrivită pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1961M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 510V. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 510V vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

439.2 lei549 lei

Stil Wayfarer, ochelari de soare Police SPL170, cu ramă din plastic, îi oferim în primul rând tinerilor doamne și domnilor, care îndrăgesc stilul și formele moderne, și dau  importanță alegerii accesorului de modă, ca și îmbrăcămintei sale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.  Acești ochelari excelenți retro,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, la conducere, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL170 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Stil clasic, puțin pătrați, ramă din metal, ochelari de soare Police S8957, pentru bărbați. Pe tijă găsiţi insigna Police. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excelenți, îi oferim în atenția tuturor domnilor, care iubesc stilul clasic, elegant.

La orice comanda a modelului Police S8957 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

359.2 lei449 lei

Model de ochelari de soare, stil clasic, sportiv, bărbătescPolice S1957 G32M cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta  este recomandat bărbăţilor cărora le place stilul elegant-sportiv.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1957 G32M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399.2 lei499 lei

Ochelari de soare Police S8746, tip clasic, cu ramă metalică stil aviator. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S8746 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

343.2 lei429 lei

Model de ochelari de soare stilul Wayfarer Police S1944 GE9G Polarizat cu ramă plastică, recomandat în primul rând pentru domnii şi doamnele cărora le place stilul cu forme moderne, celor care consideră ochelarii de soare ca fiind un accesoriu vital. În ultimii ani modelul de ochelari de soare Police S1944 a devenit deosebit de popular urmând aşa zisul stil retro Wayfarer. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1944 GE9G vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

335.2 lei419 lei

Police SPL154, ochelari de soare moderni și tinerești, pot fi o alegere ideală pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL154 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399.2 lei499 lei

Model de ochelari de soare pătrat, cu ramă din plastic,  modești, unisex Police S1910 700R. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Acest model este recomandat ca accesoriu de modă, purtare zilnică, pentru călătorii etc.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1910 700R vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

343.2 lei429 lei

Clasici, ochelari de soare stil aviator, condimentat cu puțină modă . Aceștia sunt ochelarii de soare  Police S8953. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii Police S8953,  sunt unisex, și poate fi o alegere excelentă, un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8953 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

443.2 lei554 lei

Ochelarii de soare Police S1936, tinerești, moderni, pot fi o alegere perfectă pentru toate doamnele și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1936 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

335.2 lei419 lei

Police SPL160M, ochelari de soare moderni și tinerești. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL160M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399.2 lei499 lei

Elegant, ochelari de soare Police S1949, cu rame din plastic. Acest model, îl oferim  în primul rând sportivilor activi, motocicliștilor. Ramele fiind lucrate finuț, ușori, urmărind  liniile faciale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.

La orice comanda a modelului Police S1949 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479.2 lei599 lei

Model clasic, cu ramă plastică puternică ochelari de soare Police S1801 54M4M. Acest model de ochelari de soare se poate comanda numai în varianta negru. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Ochelari de soare bărbătești Police S1801 540Z42 sunt deosebit de utilizați ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1801 54M4M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

351.2 lei439 lei

Model de ochelari de soare clasic, bărbătesc, Police S1796M 550958 cu ramă plastică. Acest stil de ochelari de soare clasic se poate comanda cu ramă în combinaţia de culori neagră-maronie. Pe ramele ochelarilor Police se găseşte logo-ul brandului. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Ochelarii de soare Police S1796M 550958 sunt recomandaţi pentru sporturi în aer liber şi călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1796M 550958 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

359.2 lei449 lei

Elegant-sportivi, ochelari de soare Police S1958, cu rame din plastic. Acest model, îl oferim  în primul rând sportivilor activi, motocicliștilor. Ramele fiind lucrate finuț, ușori, urmărind  liniile faciale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excepționali, pot fi o alegere ideală, la diferite sporturimotociclism, drumeții, și chiar și pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1958 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

391.2 lei489 lei

O alegere excelentă doamnelor și domnilor din ochelarii de soare moderni și tinerești Police S1986. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excepționali, se pot folosi la portul de zi cu zi, ca un accesoriu de modă, la conducere, etc.

La orice comanda a modelului Police S1986 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

371.2 lei464 lei

Police S8948, ochelari de soare clasici, cu rame de metal. Acest model de ochelari de soare excepționali Police se găsesc cu tija rigidă. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii de soare excepționali Police S8948, pot fi o alegere excelentă, ca un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8948 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Police SPL150, ochelari de soare moderni și tinerești, pot fi o alegere ideală pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele polarizate, sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, ca accesoriu de modă, la conducere.

La orice comanda a modelului Police SPL150 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399.2 lei499 lei

Modelul Police S1676 580G35 cu ramă din plastic este extrem de elegant, fiind perfect pentru femeile care caută stil. Modelul Police S1676 de ochelari de soare este pentru femeile iubitoare de stil şi modă, cu forme unice care creează un produs ieşit din comun. Aceşti ochelari de soare impresionează. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1676 580G35 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

391.2 lei489 lei

Model de ochelari de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer cu ramă plastică recomandat în primul rând pentru domnii şi doamnele cărora le place stilul cu forme moderne, celor care consideră ochelarii de soare ca fiind un accesoriu vital. În ultimii ani modelul de ochelari de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer a devenit deosebit de popular urmând aşa zisul stil retro Wayfarer. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

351.2 lei439 lei

Police S1881, ochelari de soare tinerești, colorați, cu rame din plastic, în primul rând îi oferim doamnelor, care le plac formele și stilurile interesante, moderne, alegând cu precizitate suplimentele de modă, ca și îmbrăcămintea sa.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari tinerești excepționali, pot fi o alegere ideală, ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1881 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

443.2 lei554 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police S1961M Neymar Jr, alegere potrivită pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1961M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Ochelari de soare Police S8750 5808UL, tip clasic, cu ramă metalică stil aviator. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Ochelari de soare bărbăteşti Police S8750 5808UL sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S8750 5808UL vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399.2 lei499 lei

Stil clasic, puțin pătrați, ramă din metal, ochelari de soare Police SPL345, pentru bărbați. Pe tijă găsiţi insigna Police. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excelenți, îi oferim în atenția tuturor domnilor, care iubesc stilul clasic, elegant.

La orice comanda a modelului Police SPL345 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

471.2 lei589 lei

Model de ochelari de soare stilul Wayfarer Police S1944 U28P Polarizat cu ramă plastică, recomandat în primul rând pentru domnii şi doamnele cărora le place stilul cu forme moderne, celor care consideră ochelarii de soare ca fiind un accesoriu vital. În ultimii ani modelul de ochelari de soare Police S1944 a devenit deosebit de popular urmând aşa zisul stil retro Wayfarer. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1944 U28P vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

343.2 lei429 lei

Model de ochelari de soare cu ramă plastică, clasică, unisex Police S1909 AGQM. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.  Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta este recomandat ca accesoriu de modă în aer liber, purtare zilnică, pentru călătorii etc.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1909 AGQM vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

327.2 lei409 lei

Police SPL188, ochelari de soare tinerești, colorați, cu rame din plastic, în primul rând îi oferim doamnelor, care le plac formele și stilurile interesante, moderne, alegând cu precizitate suplimentele de modă, ca și îmbrăcămintea sa.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari tinerești excepționali, pot fi o alegere ideală, ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL188 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

383.2 lei479 lei

Stil Wayfarer, ochelari de soare Police SPL170, cu ramă din plastic, îi oferim în primul rând tinerilor doamne și domnilor, care îndrăgesc stilul și formele moderne, și dau  importanță alegerii accesorului de modă, ca și îmbrăcămintei sale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.  Acești ochelari excelenți retro,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, la conducere, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL170 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police S1961M Neymar Jr, alegere potrivită pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1961M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

467.2 lei584 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police S1948 Neymar Jr, alegere potrivită pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1948 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479.2 lei599 lei

Ochelarii de soare Police S1936, tinerești, moderni, pot fi o alegere perfectă pentru toate doamnele și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1936 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

335.2 lei419 lei

Model de ochelari de soare clasic unisex Police S1809M 6007U8 cu ramă din plastic şi metal. Pe ramele ochelarilor Police se găseşte inscripţia brandului. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1809M 6007U8 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

375.2 lei469 lei

Modelul de ochelari de soare Police S1711M 520Z90, model sportiv-elegant cu ramă plastică. Modelul Police S1711M 520Z90 cu ramă de calitate excepţională, cu deschidere specială a ramelor, a făcut să fie modelul de ochelari de soare cel mai căutat  din webmagazinul nostru. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Modelul ochelarul de soare Police S1711M 520Z90 este recomandat în primul rând sportivilor şi motocicliştilor.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1711M 520Z90 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

479.2 lei599 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 S69X. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 S69X vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

439.2 lei549 lei

Model de ochelari de soare Police S1882M cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1882M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399.2 lei499 lei

Ochelarii de soare Police S1879M 62070 au ramă din plastic, le recomandăm pentru domişoare sau doamnele cărora le place stilul tineresc. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1879M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

351.2 lei439 lei

Model de ochelari de soare, stil clasic, sportiv, bărbătescPolice S1956 cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta  este recomandat bărbăţilor cărora le place stilul elegant-sportiv.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1956 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399.2 lei499 lei