Ochelari de soare POLICE

Ochelarii de soare POLICE au apărut la începutul anilor 1980 pe arena modelelor internaţionale şi de atunci sunt prezenți în mod constant în lumea modei şi în primul rând în linia de front a pieţei ochelarilor de soare. Creatorul a fost opticianul italian Bruno Palmegiani, care la începutul anilor 80 a început proiectarea acelor ochelari de soare la modă, oglindind visele tinerilor italiani de pe atunci. După spusele lui, secretul ochelarilor Police este faptul că au un stil îndrăzneţ, fără compromisuri, ochelarii fiind destinaţi tineretului modern cu concepţii moderne, obținând un succes de neînchipuit.

Acest succes nemaipomenit a ajuns la urechile generației tinere, chiar în anii ‘90 al secolului trecut. Cine nu ar fi cunoscut numele mărcii POLICE?

La începutul secolului XXI. brandul ochelarilor de soare POLICE avea peste 30 de ani. După spusele lor, ochelarii sunt prezenţi în continuu în acele medii, unde „se mişcă” tinerii. Festivale, concerte rock sau alte concerte de muzică uşoară, cluburi, evenimente sportive etc. Feelinguri, trenduri, stiluri, toate sunt adunate și transpuse în colecţii noi de ochelari de soare, care urmăresc stilul modern de viaţă, simţurile tineretului, deocamdată cu foarte mult succes.
 

Lista ochelarilor de soare POLICE, oferite în magazinele online CoolVision, puteţi vedea făcând clic AICI!

 

Model de ochelari de soare stilul Wayfarer Police S1944 GE9G Polarizat cu ramă plastică, recomandat în primul rând pentru domnii şi doamnele cărora le place stilul cu forme moderne, celor care consideră ochelarii de soare ca fiind un accesoriu vital. În ultimii ani modelul de ochelari de soare Police S1944 a devenit deosebit de popular urmând aşa zisul stil retro Wayfarer. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1944 GE9G vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399 lei419 lei

Model de ochelari de soare elegant, cu rama din plastic, pentru femei Police S1937 HOT2 AREB. Pe  brațele ochelarului găsiți logo-ul Police. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta recomandăm femeilor ca accesoriu de modă si purtare zilnică.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1937 HOT2 AREB vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399 lei419 lei

Model de ochelari de soare Police S1969M cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1969M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399 lei499 lei

Ochelarii de soare Police S1953, tinerești, moderni, pot fi o alegere perfectă pentru toate doamnele și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1953 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei499 lei

Ochelarii de soare Police S1936, tinerești, moderni, pot fi o alegere perfectă pentru toate doamnele și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1936 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei419 lei

Modelul Police S1676 580G35 cu ramă din plastic este extrem de elegant, fiind perfect pentru femeile care caută stil. Modelul Police S1676 de ochelari de soare este pentru femeile iubitoare de stil şi modă, cu forme unice care creează un produs ieşit din comun. Aceşti ochelari de soare impresionează. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1676 580G35 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

379 lei489 lei

Ochelarii de soare Police S1879M 62070 au ramă din plastic, le recomandăm pentru domişoare sau doamnele cărora le place stilul tineresc. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1879M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399 lei439 lei

Police SPL154, ochelari de soare moderni și tinerești, pot fi o alegere ideală pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL154 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei499 lei

Police SPL191, ochelari de soare tinerești, colorați, cu rame din plastic, în primul rând îi oferim doamnelor, care le plac formele și stilurile interesante, moderne, alegând cu precizitate suplimentele de modă, ca și îmbrăcămintea sa.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari tinerești excepționali, pot fi o alegere ideală, ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL191 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

429 lei549 lei

Police S1871M, ochelari de soare îndrăzneți și vogani, alegere potrivită pentru toate  doamnele și domnii vizitatori. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, și la conducere.

La orice comanda a modelului Police S1871 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

389 lei599 lei

Police S8948, ochelari de soare clasici, cu rame de metal. Acest model de ochelari de soare excepționali Police se găsesc cu tija rigidă. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii de soare excepționali Police S8948, pot fi o alegere excelentă, ca un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8948 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

419 lei584 lei

Police SPL160M, ochelari de soare moderni și tinerești. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL160M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

409 lei499 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 510V. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 510V vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

409 lei549 lei

Stil clasic, puțin pătrați, ramă din metal, ochelari de soare Police SPL345, pentru bărbați. Pe tijă găsiţi insigna Police. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excelenți, îi oferim în atenția tuturor domnilor, care iubesc stilul clasic, elegant.

La orice comanda a modelului Police SPL345 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

449 lei589 lei

Police SPL161, ochelari de soare moderni și tinerești, pot fi o alegere ideală pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele polarizate sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii. Despre avantajele lentilelor polarizate, pe larg puteti citi AICI!

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.  Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL161 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479 lei554 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police S1961M Neymar Jr, alegere potrivită pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1961M cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

449 lei519 lei

Model de ochelari de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer cu ramă plastică recomandat în primul rând pentru domnii şi doamnele cărora le place stilul cu forme moderne, celor care consideră ochelarii de soare ca fiind un accesoriu vital. În ultimii ani modelul de ochelari de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer a devenit deosebit de popular urmând aşa zisul stil retro Wayfarer. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1714M 5209FC Wayfarer vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

379 lei439 lei

Elegant, ochelari de soare Police S1949, cu rame din plastic. Acest model, îl oferim  în primul rând sportivilor activi, motocicliștilor. Ramele fiind lucrate finuț, ușori, urmărind  liniile faciale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.

La orice comanda a modelului Police S1949 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479 lei599 lei

Police SPL156, ochelari de soare moderni și tinerești, pot fi o alegere ideală pentru doamne și domni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL156 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

449 lei524 lei

Police S8948, ochelari de soare clasici, cu rame de metal. Acest model de ochelari de soare excepționali Police se găsesc cu tija rigidă. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii de soare excepționali Police S8948, pot fi o alegere excelentă, ca un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8948 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

419 lei584 lei

Model de ochelari de soare, stil clasic, sportiv, bărbătescPolice S1956 cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta  este recomandat bărbăţilor cărora le place stilul elegant-sportiv.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1956 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

419 lei499 lei

Ochelarii de soare Police S1870, tinerești, moderni. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police S1870 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei499 lei

Model de ochelari de soare, stil clasic, sportiv, bărbătescPolice S1956 cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta  este recomandat bărbăţilor cărora le place stilul elegant-sportiv.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1956 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

419 lei499 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 502B. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 502B vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

419 lei549 lei

Model de ochelari de soare Police S1882M cu ramă plastică. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1882M vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

389 lei499 lei

Police SPL191, ochelari de soare tinerești, colorați, cu rame din plastic, în primul rând îi oferim doamnelor, care le plac formele și stilurile interesante, moderne, alegând cu precizitate suplimentele de modă, ca și îmbrăcămintea sa.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari tinerești excepționali, pot fi o alegere ideală, ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL191 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

429 lei549 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police SPL232 Neymar Jr.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL232 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

429 lei569 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 W01X. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 W01X vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

419 lei549 lei

Vogani, îndrăzneți cu două culori, sunt ochelarii de soare Police SPL233 Neymar Jr. 10.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari superiori și moderni, pot fi purtați ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL233 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

419 lei539 lei

Ochelari de soare Police S8750 5808UL, tip clasic, cu ramă metalică stil aviator. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă. Ochelari de soare bărbăteşti Police S8750 5808UL sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de  acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării. Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S8750 5808UL vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

399 lei499 lei

Stil clasic, puțin pătrați, ramă din metal, ochelari de soare Police S8957, pentru bărbați. Pe tijă găsiţi insigna Police. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excelenți, îi oferim în atenția tuturor domnilor, care iubesc stilul clasic, elegant.

La orice comanda a modelului Police S8957 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei489 lei

Model de ochelari de soare clasic unisex Police S1809M 6007U8 cu ramă din plastic şi metal. Pe ramele ochelarilor Police se găseşte inscripţia brandului. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1809M 6007U8 vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

369 lei469 lei

Clasici, ochelari de soare stil aviator, condimentat cu puțină modă. Aceștia sunt ochelarii de soare  Police S8953. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Ochelarii Police S8953,  sunt unisex, și poate fi o alegere excelentă, un accesoriu de modă, pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La orice comanda a modelului Police S8953 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479 lei554 lei

Model de ochelari de soare cu ramă plastică, clasică, unisex Police S1909 AGQM. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.  Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400. Modelul acesta este recomandat ca accesoriu de modă în aer liber, purtare zilnică, pentru călătorii etc.

În cazul comandării ochelarilor de soare Police S1909 AGQM vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

359 lei409 lei

Elegant, ochelari de soare Police S1949, cu rame din plastic. Acest model, îl oferim  în primul rând sportivilor activi, motocicliștilor. Ramele fiind lucrate finuț, ușori, urmărind  liniile faciale. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400.

La orice comanda a modelului Police S1949 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

479 lei599 lei

Model clasic, cu ramă metalică puternică ochelari de soare Police S8978 S69X. Caracteristica principală ochelarilor de soare Police este dată de formele provocatoare, îndrăzneţe, care nu înseamnă în tocmai apariţia extremă.Ochelari de soare bărbăteşti Police S8978 sunt deosebit de utilizaţi ca accesorii pentru călătorii.

Lentilele sunt fabricate din material pe bază de acril policarbonat. Folosirea acrilului în lentile scade în mare măsură zgârieturile în timpul folosirii, purtării.Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie totală UV400.

În cazul comandării ochelarilor de soarePolice S8978 S69X vă trimitem un toc de ochelari original Police şi şervet pentru curăţire.

419 lei549 lei

Elegant-sportivi, ochelari de soare Police SPL352, cu rame din plastic. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excepționali, pot fi o alegere ideală, la diferite sporturimotociclism, drumeții, și chiar și pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL352 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

419 lei549 lei

Police SPL188, ochelari de soare tinerești, colorați, cu rame din plastic, în primul rând îi oferim doamnelor, care le plac formele și stilurile interesante, moderne, alegând cu precizitate suplimentele de modă, ca și îmbrăcămintea sa.  Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari tinerești excepționali, pot fi o alegere ideală, ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL188 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

419 lei479 lei

Elegant-sportivi, ochelari de soare Police SPL351, cu rame din plastic. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, dar totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari de soare excepționali, pot fi o alegere ideală, la diferite sporturimotociclism, drumeții, și chiar și pentru portul de zi cu zi.

La orice comanda a modelului Police SPL351 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

409 lei529 lei

Police SPL160, ochelari de soare moderni și tinerești. Caracteristicele ochelarilor de soare Police, sunt formele îndrăznețe, care, nu neaparat înseamnă o apariție extremă, de totuși o au. Lentilele sunt din plastic, pe bază de acril. Prezenţa acrilului în lentilă, micşorează în mare măsură zgărieturile în timpul folosirii.

Lentilele fiecărui model de ochelari de soare Police au protecţie UV400. Acești ochelari excelenți și moderni,  pot fi o alegere ideală pentru portul de zi cu zi, sau ca un accesoriu de modă.

La orice comanda a modelului Police SPL160 cumpărătorul beneficiază de un toc original Police.

399 lei499 lei