Transport GRATUIT

Police Ochelari de soare

Ochelarii de soare Police au apărut la începutul anilor 1980 pe arena modelelor internaţionale şi de atunci sunt prezenți în mod constant în lumea modei şi în primul rând în linia de front a pieţei ochelarilor de soare. Creatorul a fost opticianul italian Bruno Palmegiani, care la începutul anilor 80 a început proiectarea acelor ochelari de soare la modă, oglindind visele tinerilor italiani de pe atunci. După spusele lui, secretul ochelarilor Police este faptul că au un stil îndrăzneţ, fără compromisuri, ochelarii fiind destinaţi tineretului modern cu concepţii moderne, obținând un succes de neînchipuit.

Acest succes nemaipomenit a ajuns la urechile generației tinere, chiar în anii ‘90 al secolului trecut. Cine nu ar fi cunoscut numele mărcii Police ?

La începutul secolului XXI. brandul ochelarilor de soare Police avea peste 30 de ani. După spusele lor, ochelarii sunt prezenţi în continuu în acele medii, unde „se mişcă” tinerii. Festivale, concerte rock sau alte concerte de muzică uşoară, cluburi, evenimente sportive etc. Feelinguri, trenduri, stiluri, toate sunt adunate și transpuse în colecţii noi de ochelari de soare, care urmăresc stilul modern de viaţă, simţurile tineretului, deocamdată cu foarte mult succes.
 

Lista ochelarilor de soare Police , oferite în magazinele online CoolVision, puteţi vedea făcând clic AICI!

 

 

Police sunglasses | Police naočale za sunce | Police Sonnenbrillen | Police napszemüvegek | Police naočare za sunce