OAKLEY

Ochelarii de soare Oakley, poate fi un accesoriu îndrăgit pentru sportivi. James „Jim” Jannard, a fost înnebunit după sport. Primii ochelari de soare Oakley, au apărut în anii 1984.

Ochelarii de soare Oakley, au prins viață după un timp îndelungat de experiență, și cu ajutorul sportivilor. Lentilele ochelarilor nu se sparg. Rame ușoare, rezistente și plastice. Pot fi folosiți și la sporturi extreme, deoarece, lentilele sunt prelucrate cu un strat impermeabil la apă, astfel, în orice poziție, vederea e clară.

Cu caracteristicele perfecte fizicale, și mulțumită nenumăratelor brevuri, ochelarii Oakley, îndeplinesc cerince stricte pentru armata americană, deci au devenit furnizori proprii.

Pentru vizionarea ochelarilor de soare Oakley, din magazinul CoolVision, apăsați AICI!

 

Ochelarii OAKLEY HOLBROOK îndrăzneți și moderni, îi oferim doamnelor si domnilorOchelarii de soare Oakley, au o prelucrare de cea mai înaltă calitate. Pentru materialul ramei si prelucrarea sa, acuitatea lentileicalitatea filtrării, ochelarul Oakley a devenit produsul premiu la calitate. Ochelarii Oakley, sunt perfecți si din privința ergonomieiOchelarii de soare OAKLEY, cu rame ușoare, foarte puțin ating pielea purtătorilor, podul de deasupra nasului, e prelucrat dintr-un material special, care la transpirație, nu dă voie ochelarului să alunece.

Oakley Holbrook 009102 B7:

Culoarea ramei: Woodgrain

Culoarea lentilei: Prizm Daily Polarized

Ochelarii de soare OAKLEY HOLBROOK au o protecție totală UV400, care 99,9% apără ochii de razele soarelui dăunătoarre. De excelent se pot purta zi de zi, ca un accesoriu de modă, la conducereștrand, etc.

Pentru fiecare comandă de OAKLEY HOLBROOK, vă trimitem o pungă originală Oakley.

799 lei

Model unisex, cu rama pătratăsportiviochelarii de soare OAKLEY BREADBOX. Ochelarii de soare Oakley, au o prelucrare de cea mai înaltă calitate. Pentru materialul ramei si prelucrarea sa, acuitatea lentilei, calitatea filtrării, ochelarul Oakley a devenit produsul premiu la calitateOchelarii Oakley, sunt perfecți si din privința ergonomieiOchelarii de soare OAKLEY, cu rame ușoare, foarte puțin ating pielea purtătorilor, podul de deasupra nasului, e prelucrat dintr-un material special, care la transpirație, nu dă voie ochelarului să alunece.

Oakley Breadbox OO9199 02:

Culoarea ramei: Matte Black Ink

Culoarea lentilei: Violet Iridium

Ochelarii de soare OAKLEY BREADBOX au o protecție totală UV400, care 99,9% apără ochii de razele soarelui dăunătoarre. De excelent se pot purta zi de zi, ca un accesoriu de modă, la conducereștrandsporturi, etc.

Pentru fiecare comandă de OAKLEY BREADBOX, vă trimitem o pungă originală Oakley.

589 lei

Ochelarii de soare OAKLEY FROGSKINS sunt moderni, și îi oferim în atenția tuturor doamnelor si domnilor. Modelul FROGSKINS, al ochelarilor Oakley, urmărește stilul Wayfarrer, doar cu o prelucrare mai finuță. Ochelarii de soare Oakley, au o prelucrare de cea mai înaltă calitate. Materialul ramei si prelucrarea sa, acuitatea lentilei, calitatea filtrării, ochelarul Oakley a devenit produsul premiu la calitate. Ochelarii Oakley, sunt perfecți si din privința ergonomiei. Ochelarii de soare OAKLEY, cu rame ușoare, foarte puțin ating pielea purtătorilor, podul de deasupra nasului, e prelucrat dintr-un material special, care la transpirație, nu dă voie ochelarului să alunece.

Oakley Frogskins OO9013 89:

Culoarea ramei: Woodgrain

Culoarea lentilei: Prizm Daily Polarized

Ochelarii de soare OAKLEY FROGSKINS au o protecție totală UV400, care 99,9% apără ochii de razele soarelui dăunătoarre. De excelență pot fi folosiți la portul de zi cu zi, ca un accesor de modă, la șrand, etc.

Pentru fiecare comandă de OAKLEY FROGSKINS ochelari de soare, vă trimitem o pungă originală Oakley.

649 lei