RAY-BAN

Cine nu ar cunoaște bătrânul Wayfarer și stilul Aviator, care din anul 1937 se mândrește cu marca Ray-Ban și cu cele mai îndrăgite modele?

Binecunoscuții ochelari de soare Aviator cu rama din metal, sunt prelucrarea perfectă a ochelarilor de soare pilot, cara au fost cu rame din plastic. Forțele aviatoare americane, au avut nevoie de ochelari de soare care filtrează, apără ochii de lumina orbitoare a razelor de soare, asigură o vedere perfectă deasupra norilor, și nu se aburesc. Așa s-a născut Aviatorul prototip Ray-Ban. Nu după mult timp a apărut îndrăgitul G-15 standard, cu rame din plastic, cu lentile verzi și cenușii, modelul Ray-Ban Wayfarer, cu care ne putem întâlni în mai multe filme reușite.

Înafară de cele mai îndrăgite, clasice modele Aviator, și Wayfarer, din nenumărate și diferite modele puteți alege, din oferta Ray-Ban: Clubmaster, Round, Clubround, Caravans, Erika...

Pentru vizionarea ochelarilor de soare Ray-Ban, apăsați AICI!

Model clasic, tineresc, Ray-Ban RB4181, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4181, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4181, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4181, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

569 lei

Ray-Ban Justin RB4165, sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nouOchelarii de soare Ray-Ban 4165, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban Justin RB4165, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban Justin RB4165, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

499 lei

Pentru domnii care îndrăgesc stilul clasic, poate fi o alegere potrivită din ochelarii de soare Ray-Ban RB3445. Ochelarii de soare Ray-Ban RB3445, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Acești ochelari excelenți Ray-Ban RB3445, au lentile de sticlă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3445, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim la conducere, sport, sau pentru portul de zi cu zi, călătorii, et.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3445, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

589 lei

Model clasictinerescRay-Ban New Wayfarer RB2132, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasicOchelarii de soare Ray-Ban RB2132, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban New Wayfarer RB2132, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban New Wayfarer RB2132, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

499 lei

Pentru domnii care îndrăgesc stilul sportiv, ramă pe jumătate, poate fi o alegere potrivită din ochelarii de soare Ray-Ban RB3550. Ochelarii de soare Ray-Ban RB3550, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Acești ochelari excelenți Ray-Ban RB3550, au lentilele din plastic.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3550, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim la conducere, sport, sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3550, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

669 lei

Ramă de metal, lentile rotunde, ochelari de soare retro din oferta Ray-Ban. Ochelarii de soare Ray-Ban ROUNDMETAL RB3447, e un adevărat "desert" pentru îndrăgostiții de stilul retro. Model unisex, pe care îi oferim tuturor doamnelor și domnilor. Ochelarii de soare Ray-Ban RB3447, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3447, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi, călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban ROUNDMETAL RB3447, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

519 lei

Pentru domnii care îndrăgesc stilul clasic, poate fi o alegere potrivită din ochelarii de soare Ray-Ban RB3543Ochelarii de soare Ray-Ban RB3543, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB 3543, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare clasici, îi oferim ca accesoriu de modă, la conducere, sau pentru portul de zi cu zi, călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB 3543, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

839 lei

Model stil aviator din oferta Ray-Ban. Ochelarii de soare Ray-Ban RB3386, sunt unisex, deci îi oferim tuturor doamnelor și domnilor. Ochelarii de soare Ray-Ban RB3386, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3386, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim la  portul de zi cu zi, sau ca accesoriu de modă.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3386, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

529 lei

Pentru domnii care îndrăgesc stilul clasic, poate fi o alegere potrivită din ochelarii de soare Ray-Ban RB3522Ochelarii de soare Ray-Ban RB3522, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3522, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare clasici, îi oferim ca accesoriu de modă, la conducere, sau pentru portul de zi cu zi, călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3522, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

629 lei

Iconicul "Clubmaster" ochelari de soare din oferta Ray-Ban. Stilul retro Ray-Ban RB3016-M e un adevărat  "desert" pentru îndrăgostiții de stilul retro. Modelul fiind unisex, îl oferim tuturor doamnelor și domniorOchelarii de soare Ray-Ban Clubmaster RB3016, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3016-M, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3016-M, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

1049 lei

Ray-Ban RB8352, sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor domnilor care doresc un stil îndrăzneț si plin de viață. Ochelarii de soare Ray-Ban 8352, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate. Acești ochelari excelenți Ray-Ban, au lentilele din plastic.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB8352, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB8352, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

769 lei

Model stil "ochi de pisică" moderni, sunt ochelarii de soare Ray-Ban, pentru dame. Ochelarii de soare Ray-Ban CATS RB4126, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4126, au o protecție totală UV400. Acești ochelari de soare moderni, îi oferim ca accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban CATS RB4126, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

539 lei

Iconicul "Clubmaster" ochelari de soare din oferta Ray-Ban. Stilul retro Ray-Ban RB3016 e un adevărat  "desert" pentru îndrăgostiții de stilul retro. Modelul fiind unisex, îl oferim tuturor doamnelor și domnior. Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster RB3016, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3016,au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3016, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

549 lei

Stilul aviator iconic de ochelari de soare, din oferta Ray-Ban. Modelul Ray-Ban RB3025, e cel mai căutat pe tot teritoriu. Ramă subțire de metal, lentile aproape rotunde, formă clasică, care nu se iese niciodetă din modă. Ochelarii de soare Ray-Ban 3025, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3025, au o protecție totală UV. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3025, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

599 lei

Ray-Ban RB4253 sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nou.  Ochelarii de soare Ray-Ban RB4253, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4253, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4253, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

629 lei

Ray-Ban Justin RB4165, sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nouOchelarii de soare Ray-Ban 4165, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban Justin RB4165, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban Justin RB4165, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

499 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban New Wayfarer RB2132, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB2132, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban New Wayfarer RB2132, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban New Wayfarer RB2132, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

489 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban Andy RB4202, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4202, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4202, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4202, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

499 lei

Ray-Ban RB4278 sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nouOchelarii de soare Ray-Ban RB4278, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4278, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4278, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

599 lei

Ochelari de soare pentru dame Ray-Ban, moderi cu ramă din plastic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4068, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban. Acești ochelari de soare Ray-Ban, se găsesc cu lentile de sticlă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4068, au o protecție totală UV400. Acești ochelari de soare moderni, îi oferim ca accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4068, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

489 lei

Ray-Ban RB4253 sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nou.  Ochelarii de soare Ray-Ban RB4253, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4253, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4253, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

639 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban RB4232, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4232, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4232, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4232, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

529 lei