Ray-Ban Ochelari de soare

Cine nu ar cunoaște bătrânul Wayfarer și stilul Aviator, care din anul 1937 se mândrește cu marca Ray-Ban și cu cele mai îndrăgite modele?

Binecunoscuții ochelari de soare Aviator cu rama din metal, sunt prelucrarea perfectă a ochelarilor de soare pilot, cara au fost cu rame din plastic. Forțele aviatoare americane, au avut nevoie de ochelari de soare care filtrează, apără ochii de lumina orbitoare a razelor de soare, asigură o vedere perfectă deasupra norilor, și nu se aburesc. Așa s-a născut Aviatorul prototip Ray-Ban. Nu după mult timp a apărut îndrăgitul G-15 standard, cu rame din plastic, cu lentile verzi și cenușii, modelul Ray-Ban Wayfarer, cu care ne putem întâlni în mai multe filme reușite.

Înafară de cele mai îndrăgite, clasice modele Aviator, și Wayfarer, din nenumărate și diferite modele puteți alege, din oferta Ray-Ban: Clubmaster, Round, Clubround, Caravans, Erika...

Pentru vizionarea ochelarilor de soare Ray-Ban, apăsați AICI!

Model clasic, tineresc, Ray-Ban Andy RB4202, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4202, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4202, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4202, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

379 lei499 lei

 

Ray-Ban sunglasses | Ray-Ban naočale za sunce | Ray-Ban Sonnenbrillen | Ray-Ban napszemüvegek | Ray-Ban Naočare za sunce