RAY-BAN

Cine nu ar cunoaște bătrânul Wayfarer și stilul Aviator, care din anul 1937 se mândrește cu marca Ray-Ban și cu cele mai îndrăgite modele?

Binecunoscuții ochelari de soare Aviator cu rama din metal, sunt prelucrarea perfectă a ochelarilor de soare pilot, cara au fost cu rame din plastic. Forțele aviatoare americane, au avut nevoie de ochelari de soare care filtrează, apără ochii de lumina orbitoare a razelor de soare, asigură o vedere perfectă deasupra norilor, și nu se aburesc. Așa s-a născut Aviatorul prototip Ray-Ban. Nu după mult timp a apărut îndrăgitul G-15 standard, cu rame din plastic, cu lentile verzi și cenușii, modelul Ray-Ban Wayfarer, cu care ne putem întâlni în mai multe filme reușite.

Înafară de cele mai îndrăgite, clasice modele Aviator, și Wayfarer, din nenumărate și diferite modele puteți alege, din oferta Ray-Ban: Clubmaster, Round, Clubround, Caravans, Erika...

Pentru vizionarea ochelarilor de soare Ray-Ban, apăsați AICI!

Pentru domnii care îndrăgesc stilul clasic, poate fi o alegere potrivită din ochelarii de soare Ray-Ban RB3543Ochelarii de soare Ray-Ban RB3543, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB 3543, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare clasici, îi oferim ca accesoriu de modă, la conducere, sau pentru portul de zi cu zi, călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB 3543, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

839 lei

Ray-Ban RB4253 sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nou.  Ochelarii de soare Ray-Ban RB4253, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4253, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4253, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

629 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban RB4181, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4181, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4181, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4181, primiți cadou un toc original și un șervețel microfirb.

569 lei

Ray-Ban RB4253 sunt ochelari de soare tinerești și moderni, și îi oferim tuturor doamnelor și domnilor care doresc un stil nou.  Ochelarii de soare Ray-Ban RB4253, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4253, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4253, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

639 lei

Iconicul "Clubmaster" ochelari de soare din oferta Ray-Ban. Stilul retro Ray-Ban RB3016-M e un adevărat  "desert" pentru îndrăgostiții de stilul retro. Modelul fiind unisex, îl oferim tuturor doamnelor și domniorOchelarii de soare Ray-Ban Clubmaster RB3016, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3016-M, au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3016-M, primiți cadou un toc original și un șervetel microfirb.

1049 lei

Iconicul "Clubmaster" ochelari de soare din oferta Ray-Ban. Stilul retro Ray-Ban RB3016 e un adevărat  "desert" pentru îndrăgostiții de stilul retro. Modelul fiind unisex, îl oferim tuturor doamnelor și domnior. Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster RB3016, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB3016,au o protecție totală UV400.  Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi, la călătorii, etc.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB3016, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

549 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban Andy RB4202, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4202, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4202, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4202, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

499 lei

Model clasic, tineresc, Ray-Ban RB4232, poate fi o alegere bună de ochelari de soare pentru toate doamnele și domnii care îndrăgesc stilul clasic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4232, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din plastic, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4232, au o protecție totală UV400. Acesti ochelari de soare excelenți, îi oferim ca un accesoriu de modă sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4232, primiți cadou un toc original și un șervețel microfirb.

529 lei

Ochelari de soare pentru dame Ray-Ban, moderi cu ramă din plastic. Ochelarii de soare Ray-Ban RB4068, sunt de o calitate înaltă, atingere plăcută, rama din metal, mulțumind si pe cei care preferă ochelari de calitate înaltă. Pe tijele rigide ale ochelarilor, găsiți logoul Ray-Ban. Acești ochelari de soare Ray-Ban, se găsesc cu lentile de sticlă.

Lentilele ochelarilor de soare Ray-Ban RB4068, au o protecție totală UV400. Acești ochelari de soare moderni, îi oferim ca accesoriu de modă, sau pentru portul de zi cu zi.

La fiecare comandă de ochelari de soare Ray-Ban RB4068, primiți cadou un toc original și o batistuță microfirb.

489 lei