Transport GRATUIT

Tendințe în materie de ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu important atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest detaliu practic te va ajuta să îți completezi cu succes stilul. În mod sigur vei face diferența atunci când vei purta exact ceea ce se potrivește cu ținuta ta.

Anul următor, tendințele în materie de ochelari de soare care au început vor continua să împingă barierele și vor oferi stilurilor vechi o nouă perspectivă, cu culori originale, nișe, straturi și spectre. Găsind unui echilibru între vechi și nou, retro și originalitate, modă și practic, toată lumea va găsi cu siguranță o pereche de ochelari de soare pentru toate ocaziile.

Ochelarii de soare - Alfa și Omega ai acestui accesoriu, timp de zeci de ani, au fost Ray-Ban Wayfarer. Fie că ești bărbat sau femeie, trebuie să știi că stilul aviator va fi din nou expus în diferite nuanțe și cadre. Sportiv și confortabil întotdeauna; sau jucăuș, plin de culoare și cu rame unice- alege perechea ce ți se potrivește perfect.

Aceste nuanțe elegante cu lentile verzi sunt create pentru bărbați, deoarece acestea sunt amestecate cu rame colorate sau mai extravagante. Lentilele strălucitoare verzi sunt un nou look, proaspăt pentru bărbați în acest sezon, care oferă o nouă profunzime designului aviator. Bărbații vor avea, de asemenea, un mod mai minimalist și inteligent de a apărea cu aviatori. Rame cu nuanțe de gri sau camuflaj sunt pe drum pentru sezonul următor. Femeile vor primi, de asemenea, zeci de alegeri pentru stilul de ochelari aviator. Culorile pastelate sunt încă în trend, iar o varietate de culori duble vor fi introduse. De asemenea, poți lua acum ochelari aviator cu modele tematice, cum ar fi tigru, leopard sau stil hippie cu rame flower-power.

În afară de aceste clasice, ai nevoie să te familiarizezi cu formele rotunde de lentile mici, care primesc din ce în ce mai multă atenție. Cu un aspect rotunjit și rame general curbate, unele dintre ele au un stil de epocă, care te vor face nostalgic despre trecut, dar încă sunt în trend. În timp ce bărbații vor putea alege din rame maro, elegante, subțiri, sau rame negre și gri (atât din plastic și metal), lentilele întunecate garantează un look minimalist. Femeile vor avea aceste lentile mici, rotunde, cu rame groase, modele și culori neașteptate. Stilurile funky cu rame rotunde vin cu culoarea albă și mici lentile întunecate și rotunde. Poți alege originalitate cu rame subțiri duble adăugate ramelor clasice rotunde. Acest stil îți va schimba radical outfit-ul și va demonstra că ești orientat/ă către detalii. Alege ochelari de soare cu ramă rotundă pentru a arăta originalitate și un look de celebritate.

În timp ce ochelarii cu ramă rotundă vor fi vedeta anului 2016, designeri importanți vin pe piață cu ochelari mari cu rame mari, inclusiv culori diferite, texturi, imprimeuri și dimensiuni; atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Stilurile cu rame duble sunt la modă, iar noi îți sugerăm să alegi o culoare mai închisă în partea superioară a ramei și una mai deschisă în partea inferioară a acesteia. Ramele mari îți vor oferi un look de pisică și vor va avea perechi neașteptate de culori. Culorile de top pentru anul viitor va fi culoarea piersicii, alb, gri, verde și albastru în diverse nuanțe. Poți alege între pastel și spectre de culoare strălucitoare.

Pentru cei dintre voi care îndrăznesc să experimenteze un pic mai mult, vor exista la designeri și forme funky, disponibile cu rame cu urechi de urs, culori sălbatice, cum ar fi galben strălucitor sau neon albastru deschis. Unele rame vor fi texturate cu modele și unele cu teme de animale colorate. Stilul futurist va fi, de asemenea, prezentat cu dimensiuni și forme cu margini pentru rame old-school cum nici nu ți-au imaginat până acum, care acoperă jumătate din față cu lentile de culoare închisă. Vor exista o mulțime de rame din care îți poți alege pentru a-ți spune povestea unică. Oricare ar fi alegerea ta, vei arăta cu siguranță chic cu rame mari.